Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Dynastin Ravenscar

Dynastin Ravenscar

Inbunden bok Wahlström & Widstrand. 2007. 556 sidor.

Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Ravenscar är namnet på en ståtlig herrgård, dramatiskt placerad på en klippa ovanför havet vid den engelska kusten. I en berättelse om makt, begär, passion och hämnd möter vi här familjen Deravenel, som har bott på Ravenscar i århundraden. De har både anor och pengar. Men en dag drabbas familjen av en tragedi som förändrar livet för alltid...

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789146215165
Titel
Dynastin Ravenscar
Författare
Barbara Taylor Bradford
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2007
Omfång
556 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext


Barbara Taylor Bradford, älskad för sin framgångsrika serie om familjen Harte, kommer nu med första delen av en ny storslagen släktkrönika - Dynastin Ravenscar. Familjen Deravenel drabbas av en tragedi som hotar att ödelägga allt, en mystisk brand där delar av familjen omkommer. "Har ingen talat om för dig att livet är fyllt av katastrofer?" Med de orden bemöter matriarken Cecily Deravenel sin sons bestörtning över det inträffade.En berättelse om makt, begär, passion och hämnd rullas upp, skriven av en av mästarna inom genren.Barbara Taylor Bradfords romaner har sålts i mer än sjuttiofem miljoner exemplar, i fl er än nittio länder och är översatta till fyrtio språk. Många har även blivit populära tv-serier.