Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Det japanska köket : lättlagad mat med rena smaker

Det japanska köket : lättlagad mat med rena smaker

Inbundna böcker. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 176 sidor.

Mat att må bra av
Den japanska maten är omgärdad av mystik - helt i onödan, för enklare kan det egentligen inte bli. Det handlar om att uppskatta råvarans naturliga smak snarare än att förklä den till något annat. Maten äts därför ofta efter minsta möjliga tillagning. Råvarorna väljs efter årstid och alla våra sinnen ska tillfredsställas i varje måltid.
I Det japanska köket lutar sig Kimiko Barber mot de uråldriga mattraditionerna i Japan, samtidigt som hon adderar moderna influenser från hela världen. Resultatet blir vällagad, mättande och hälsosam mat att bjuda familj och vänner på.
Det är ingen slump att japaner lever längst i världen. Hemligheten bakom deras hälsa finns i det japanska köket.

Kim Barber föddes i Japan och kom till Storbritannien 1972. Under flera år arbetade hon på den välkända bokhandeln Books for Cooks i London. Idag undervisar Kim i japanska och håller kurser i japansk matlagning.

Förlagsfakta

ISBN
9789153430964
Titel
Det japanska köket : lättlagad mat med rena smaker
Författare
Kimiko Barber
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2008
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
245 x 246 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
981 g
Språk
Svenska