Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Barbros bästa råd till hundägare

Barbros bästa råd till hundägare

Inbunden bok Natur & Kultur. 1 uppl. 2007. 191 sidor.

Gott skick. Till synes oläst exemplar///Förlagets beskrivning: Barbro Börjesson kan förändra en hunds beteende på bara några timmar, det har hon visat i tv-programmet Go'kväll Barbro beskriver hur känslor och beteenden samverkar och hur man gör för att få hunden att ändra en störande, felaktig vana till att göra som ägaren vill. Det går nästan alltid att få en hund att lära om, bara man utgår från hundens förutsättningar. Det är inte besvärligare för hunden att göra "rätt", bara den vet hur den ska göra. Här finns råd som gäller valpstadiet, "tonårsperioden" och den vuxna hunden. Barbro ger för- slag till lösningar, precis så som vi är vana att se henne i den populära programpunkten Hundskolan i SVT. Boken är en samlingsvolym där Valpskolan— körkort för hundägare, Valpen blir tonåring och Hundskolan ingår- Boken har på läsarnas begäran uppdaterats och kompletterats med ett avsnitt om barn och hund och ett avsnitt om att lämna hunden ensam. Barbro Börjesson är en erkänt skicklig mentaltestdomare för hundar, instruktör och föreläsare. Hon har lång erfarenhet av egen hunduppfödning och utbildning av hundägare. Hon fick Djurskyddsföreningens journalistpris 2006 för sitt arbete med att "bredda förståelsen i samspelet mellan hundägare och hund".

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127196568
Titel
Barbros bästa råd till hundägare
Författare
Barbro Börjesson
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2007
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
372 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det är nästan som ett trolleri. Här har man kämpat i flera år, och så fixar Barbro det på bara några minuter!, utbrast spontant en hundägare som såg Barbro i tv i Go´kväll-redaktionens programpunkt Hundskolan ett populärt program sedan många år. Barbro Börjesson kan förändra en hunds beteende på bara några timmar, det har hon visat i tv-programmet Go´kväll. Barbro beskriver hur känslor och beteenden samverkar och hur man gör för att få hunden att ändra en störande, felaktig vana till att göra som ägaren vill. Det går nästan alltid att få en hund att lära om, bara man utgår från hundens förutsättningar. Det är inte besvärligare för hunden att göra rätt, bara den vet hur den ska göra. Här finns råd som gäller valpstadiet, tonårsperioden och den vuxna hunden. Barbro ger förslag till lösningar, precis så som vi är vana att se henne i den populära programpunkten Hundskolan i SVT. Boken är en samlingsvolym där Valpskolan körkort för hundägare, Valpen blir tonåring och Hundskolan ingår. Boken har på läsarnas begäran uppdaterats och kompletterats med ett avsnitt om barn och hund och ett avsnitt om att lämna hunden ensam. Barbro Börjesson tilldelades 2006 Djurskyddsföreningens journalistpris för intressanta och lärorika tv-program och för att bredda förståelsen i samspelet mellan hundägare och hund.