Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Allemans bok om italiensk mat : [en praktisk vägledning för den vetgirige]

Allemans bok om italiensk mat : [en praktisk vägledning för den vetgirige]

av

Häftad bok. Stockholm : LiberFörlag. 1980. 96 sidor.

Nära nyskick. Faktadelen berättar om hur der första nationella köket i Europa uppstod och regioenlla matspecialitetet i Italien, Färdighets delen beskriver 30 recept, om hur man gör antipasata, pastor, risrättermfl. Samt förjupningsdelen om italiensk ost och köttsorter.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9138053551
Titel
Allemans bok om italiensk mat : [en praktisk vägledning för den vetgirige]
Författare
Barker, Alex - Thermænius-Göransson, Maj
Förlag
Stockholm : LiberFörlag
Utgivningsdatum
1980
Språk
Svenska