Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Alla hundar vill spåra

Alla hundar vill spåra

Nyskick. Prisma, 2007. Förlagets dekorerade och laminerade pappband. Förlagsny. 135 s. Illustrerad med färgfoton av Jerker Jansson. ISBN 978-91-518-4829-7. Vikt: 550 gram. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789151848297
Titel
Alla hundar vill spåra
Författare
Ulla Barvefjord
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2007
Omfång
135 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
175 x 248 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
546 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kan man lura en hundnäsa? För vilda hunddjur är spårsinnets kapacitet skillnaden mellan liv eller död. Kan vargen, schakalen eller dingon inte spåra ett bytesdjur och döda det så svälter den. I värsta fall svälter den ihjäl och med den hela kullen ungar, som finns i lyan och är beroende av moderns eller flockens jaktskicklighet. Spårsinnet är viktigt och det fallerar sällan hos vilda hunddjur. Din egen hund – soffpotatisen som får sin mat serverad i en skål varje dag – har lika bra luktsinne som sina vilda kusiner. Det märks exempelvis under promenaden när det kan vara nära omöjligt att få hunden att lämna en intressant fläck som den hittat. Du lockar, bönar och befaller och till sist får du dra hunden i kopplet därifrån. Vid sådana tillfällen är det mänskligt att bli irriterad, men när du har läst den här boken, kommer du att se på din hund med helt andra ögon.