Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock

Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock

Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 768 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. laminatband m skyddsomslag, 25*20 cm, rikt illustrerad

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187161582
Titel
Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
Författare
Beer, Günter
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2013
Omfång
768 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
202 x 248 mm Ryggbredd 49 mm
Vikt
2556 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.

Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!

Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.

Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker.
Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.

Format: 200x768mm