Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vår kokbok

Vår kokbok

Inbunden bok. Norstedts. 25 uppl. 2009. 880 sidor.

Nyskick. illustrerad

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113023427
Titel
Vår kokbok
Författare
Begner, Sara - COOP provkök
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2009
Omfång
880 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
Vikt
1570 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Grundkokboken med den traditionella svenska maten. Nu uppdaterad med nya moderna recept och råvaror. Tidsenlig och inspirerande! Gott och lättlagat, med hänsyn till ekonomi, hälsa och miljö.
Cirka 1 200 recept, 300 nytagna bilder och illustrationer. Ny form, men samma pålitliga innehåll.

Nya upplagan av Vår kokbok är den största och modernaste svenska grundkokboken. För alla hem och alla kök. Här finns baskunskapen som inspirerar till mod i köket. Våga!
I drygt 50 år har Vår kokbok varit en källa till inspiration och kunskap i svenska kök. Med 25 upplagor och över 2,3 miljoner sålda exemplar torde den vara den mest spridda och uppskattade matlagningshjälpen.
Sara Begner, tv-kock, engagerad matinspiratör och ansvarig för Coops provkök, för nu traditionen vidare genom att förmedla det kreativa och lustfyllda hantverk som matlagningen är. Hennes ambition är att sprida bra matvanor och visa hur man enkelt kan laga maten själv från grunden - något som ligger helt rätt i tiden och varken behöver vara krångligare eller mer tidskrävande än att köpa halvfabrikat.
Vår kokbok är fylld med recept som inspirerar till goda vardagsmiddagar och generösa fester.
Allt är provlagat och koktider och temperaturer är reviderade för att bättre passa vår tids syn på hur mat ska smaka. Här finns också fakta om olika livsmedel, näringslära och tips om hur vi bör välja mat med hänsyn till hälsa och miljö.
Vår kokbok är den enda kokbok som behövs i ett modernt hem.