Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Barnens sånger : gröna samlingen

Barnens sånger : gröna samlingen

Inbunden bok. Bonnier Carlsen. 2006. 125 sidor.

Nyskick. Här samsas klassiska sånger med tuffare låtar av uphovsmän som Ted Gärdestad, Lars In de Betou och Anders Lundin, Per Gessle, Georg Riedel, Robert Broberg, Jojje Wadenius och många fler.

Alla sångerna är illustrerade i färg av flera av våra främsta illustratörer och har tydliga noter och ackord. På en medföljande CD hittar du 20 av sångerna i boken.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9163842068
Titel
Barnens sånger : gröna samlingen
Författare
Bengtsson, Rod - Carlsson, Ann-Louise - Hahne, Ingemar - Bergenholtz, Björn
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2006
Omfång
125 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
198 x 266 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
672 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Barnens sånger. Gröna samlingen" är del 2 i "Barnens sånger". Boken innehåller 52 sånger och vänder sig i första hand till barn i lågstadieåldern (6-9 år).     Bland upphovsmännen återfinns Ted Gärdestad, Lars In de Betou och Anders Lundin, Per Gessle, Klasse Möllberg och Lasse Åberg, George Riedel, Robert Broberg och Jojje Wadenius. Alla sånger är illustrerade, de allra flesta med nya bilder av Björn Bergenholtz, Helena Willis, Maria Nilsson Thore, Per Gustavsson och Kiran Maini Gerhardsson.Den "Gröna samlingen" är en modern och lite tuffare sångbok med cd-skiva för de något äldre barnen.     Ett utmärkt val för sångsugna som vill ha både den svenska musikskatten och aningens mer! Den "Röda samlingen" utkom våren 2005 och vänder sig till de något yngre barnen."Barnens sånger" är 2000-talets "Nu ska vi sjunga"! Två inbjudande, lättillgängliga och genomillustrerade sångböcker som barnen kan sjunga ur själva, eller tillsammans med vuxna. Tydlig och luftig notskrift med ackordanalys, och hängverser med ackordanalys i nära anslutning till notsystemet, gör det enkelt att sjunga och spela sångerna som presenteras i alfabetisk ordning.     Böckerna har ett liggande format, lika bekväma i knäet som på pianot eller notstället. Utförandet är påkostat, med klotband i linne och läsband "Barnens sånger" är böcker att leva med mycket länge!