Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det goda enkla : maten vi vill laga och äta
Det goda enkla : maten vi vill laga och äta Det goda enkla : maten vi vill laga och äta Det goda enkla : maten vi vill laga och äta Det goda enkla : maten vi vill laga och äta

Det goda enkla : maten vi vill laga och äta

Inbunden bok. Trio Förlag. 1 uppl. 2014. 406 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. I myrcket fint skick. Några mikronagg på ett par pärmhörn och på skyddsomslagets hörn, ett par, små, svaga ytliga fläckar i snittet (se bilder) - i övrigt rak, stadig i bindning, inlaga utan anmärkning.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789197627931
Titel
Det goda enkla : maten vi vill laga och äta
Författare
Bergenström, Anna
Förlag
Trio Förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
406 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
199 x 258 mm Ryggbredd 39 mm
Vikt
1510 g
Språk
Svenska
Baksidestext
DET GODA ENKLA kallar Anna och Fanny sin nya bok. Med den hoppas duon inspirera till delvis nya vägar i köket med maten som de tror på för framtiden. Mer grönt, mer bönor, linser och spännande nygamla korn men boken innehåller också härliga fisk- och köttrecept. Satsa på ekokött råder författarna, för då vet man att djuren har haft det skapligt. Ekoköttet är visserligen dyrare men totalt sett äter vi faktiskt billigare och godare än vi någonsin gjort säger Anna och Fanny. Deras nya bok innehåller också ett stort kapitel om plockmat som är så enkelt och trevligt att bjuda på. Nya bröd och bakverk, och avslutningsvis en samling av författarnas allra bästa knep och kökstips. En gedigen bok om läcker, vacker och sinnlig mat i tiden. Mat som både vi själva och miljön mår bra av!