-
Hirams bästa kokbok
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2011. 192 sidor.
Nära nyskick. Spår av prislapp på framsidan av pärmen. Litet märke på baksidan. I övrigt mycket fint exemplar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127131811
- Titel
- Hirams bästa kokbok
- Författare
- Huldt, Märit
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 215 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få matskribenter har betytt så mycket för så många som Märit Huldt, eller Hiram som hon kallades. I 25 år bjöd hon Svenska Dagbladets läsare på sina enkla och roliga recept. Många har vuxit upp på Hirams svartvinbärssylt, änglapaj och fru Bråttoms räkris. Hiram var en trendsättare när det gällde matlagning. Hennes filosofi var att maten skulle vara lättlagad och hon påtalade tidigt vikten av råvaror med hög kvalitet.
I Hirams bästa kokbok har Milena Bergquist samlat ca 140 av matlegendens bästa recept och Anna Lind Lewin har varsamt förvaltat Hirams klassiska formgivning och karaktäristiska små illustrationer. Hiram var en föregångare på många sätt och hennes böcker är lika gångbara idag som då de skrevs. 2012 skulle Hiram ha fyllt 100 år.
Milena Bergquist är redaktör, journalist och författare och har arbetat som bitr. featurechef på SvD med bland annat ansvar för matsidorna.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127131811 -
Hirams bästa kokbok
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2011. 192 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127131811
- Titel
- Hirams bästa kokbok
- Författare
- Huldt, Märit
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 215 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få matskribenter har betytt så mycket för så många som Märit Huldt, eller Hiram som hon kallades. I 25 år bjöd hon Svenska Dagbladets läsare på sina enkla och roliga recept. Många har vuxit upp på Hirams svartvinbärssylt, änglapaj och fru Bråttoms räkris. Hiram var en trendsättare när det gällde matlagning. Hennes filosofi var att maten skulle vara lättlagad och hon påtalade tidigt vikten av råvaror med hög kvalitet.
I Hirams bästa kokbok har Milena Bergquist samlat ca 140 av matlegendens bästa recept och Anna Lind Lewin har varsamt förvaltat Hirams klassiska formgivning och karaktäristiska små illustrationer. Hiram var en föregångare på många sätt och hennes böcker är lika gångbara idag som då de skrevs. 2012 skulle Hiram ha fyllt 100 år.
Milena Bergquist är redaktör, journalist och författare och har arbetat som bitr. featurechef på SvD med bland annat ansvar för matsidorna.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127131811 -
Hirams bästa kokbok
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2011. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Förlagsny
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127131811
- Titel
- Hirams bästa kokbok
- Författare
- Huldt, Märit
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 215 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få matskribenter har betytt så mycket för så många som Märit Huldt, eller Hiram som hon kallades. I 25 år bjöd hon Svenska Dagbladets läsare på sina enkla och roliga recept. Många har vuxit upp på Hirams svartvinbärssylt, änglapaj och fru Bråttoms räkris. Hiram var en trendsättare när det gällde matlagning. Hennes filosofi var att maten skulle vara lättlagad och hon påtalade tidigt vikten av råvaror med hög kvalitet.
I Hirams bästa kokbok har Milena Bergquist samlat ca 140 av matlegendens bästa recept och Anna Lind Lewin har varsamt förvaltat Hirams klassiska formgivning och karaktäristiska små illustrationer. Hiram var en föregångare på många sätt och hennes böcker är lika gångbara idag som då de skrevs. 2012 skulle Hiram ha fyllt 100 år.
Milena Bergquist är redaktör, journalist och författare och har arbetat som bitr. featurechef på SvD med bland annat ansvar för matsidorna.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127131811 -
Hirams bästa kokbok. Recept & illustrationer...
Häftad bok. Natur&Kultur. 1:a uppl. 2011. 192 s. Häftad. Mycket fint förlagsband med bokremsa i tyg.
Nyskick. mat, matklassiker,recept ur alla Hirams kokböcker, illuistrerad, gourmetmat, vardagsmat, ett måste för matlagern.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127131811
- Titel
- Hirams bästa kokbok
- Författare
- Huldt, Märit
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 215 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få matskribenter har betytt så mycket för så många som Märit Huldt, eller Hiram som hon kallades. I 25 år bjöd hon Svenska Dagbladets läsare på sina enkla och roliga recept. Många har vuxit upp på Hirams svartvinbärssylt, änglapaj och fru Bråttoms räkris. Hiram var en trendsättare när det gällde matlagning. Hennes filosofi var att maten skulle vara lättlagad och hon påtalade tidigt vikten av råvaror med hög kvalitet.
I Hirams bästa kokbok har Milena Bergquist samlat ca 140 av matlegendens bästa recept och Anna Lind Lewin har varsamt förvaltat Hirams klassiska formgivning och karaktäristiska små illustrationer. Hiram var en föregångare på många sätt och hennes böcker är lika gångbara idag som då de skrevs. 2012 skulle Hiram ha fyllt 100 år.
Milena Bergquist är redaktör, journalist och författare och har arbetat som bitr. featurechef på SvD med bland annat ansvar för matsidorna.
9789127131811
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn