Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Rymlingen och halvdraken

Rymlingen och halvdraken

Inbunden bok. Lilla Piratförlaget. 1 uppl. 2021. 208 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Inne i grottan, dit explosionen kastat honom, reste sig en naken pojke med silvervitt hår. Vackra vita drakfjäll täckte hans bröst och armar. Han förde händerna till ansiktet och kände förundrat på det. Mamma, vad har du gjort med mig? skrek Alexej.

Sen han var liten har draken Alexej fått höra en enda sak: Han måste skydda sin ofödda syster Nadja. När ägget med Najda stjäls, måste Alexej göra allt för att rädda henne. Därför förvandlar hans mor honom till människa. Men något går fel ... Alexej blir drake i mänsklig skepnad, en halvdrake. Som tur är stöter Alexej på Valentina, en skeppsflicka som rymt hemifrån. Tillsammans möter de faror och motgångar, och lär samtidigt känna varandra, men framför allt sig själva. Valentina och Alexej: Rymlingen och halvdraken.

Patrik Bergström briljerar i fantasyäventyret Rymlingen och halvdraken. Det är action och äventyr, men också en berättelse om att frigöra sig från sina föräldrar och hitta sig själv i en förvirrande värld. Boken är illustrerad av Peter Bergting -- med magiska färgbilder som förhöjer läsäventyret!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178133130
Titel
Rymlingen och halvdraken
Författare
Bergström, Patrik
Förlag
Lilla Piratförlaget
Utgivningsår
2021
Omfång
164 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 210 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
436 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"I ett härligt tempo med fantastiska detaljer och häpnadsväckande påhittighet förs berättelsen framåt. Språket är okonstlat och målande, tillsammans med Peter Bergtings mjuka, dova akvareller är det lätt att se alla detaljer framför sig." - BTJ, häfte 23 2021 Sen han var liten har draken Alexej fått höra en enda sak: Han måste skydda sin ofödda syster Nadja. När ägget med Najda stjäls, måste Alexej göra allt för att rädda henne. Därför förvandlar hans mor honom till människa. Men något går fel ... Alexej blir drake i mänsklig skepnad, en halvdrake. Som tur är stöter Alexej på Valentina, en skeppsflicka som rymt hemifrån. Tillsammans möter de faror och motgångar, och lär samtidigt känna varandra, men framför allt sig själva. Valentina och Alexej: Rymlingen och halvdraken.Patrik Bergström briljerar i fantasyäventyret Rymlingen och halvdraken. Det är action och äventyr, men också en berättelse om att frigöra sig från sina föräldrar och hitta sig själv i en förvirrande värld. Boken är illustrerad av Peter Bergting -- med magiska färgbilder som förhöjer läsäventyret!