Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Bakbok för intoleranta

Bakbok för intoleranta

Inbundna böcker. Gothia Förlag. 1 uppl. 2002. 128 sidor.

Bakbok för intoleranta och deras bekanta innehåller ett åttiotal glutenfria recept på matbröd, kaffebröd, kakor, tårtor, pizzor och pajer. Många recept är också fria från laktos, mjölk- och sojaprotein. I slutet av boken finns en allergiguide som informerar om ifall mandel, nötter och ägg ingår i recepten. Dessutom ingår faktaavsnitt, information om faror och fällor samt praktiska tips för bakningen. Själva titeln på boken ger en fingervisning om att boken inte bara vänder sig till personer med födoämnesintolerans eller -allergi utan också till deras bekantskapskretsar. Det är författarens förhoppning att även de som inte är så vana att baka ska våga börja baka specialbröd.

Förlagsfakta

ISBN
9789172053533
Titel
Bakbok för intoleranta
Författare
Berit Klintbom
Förlag
Gothia Förlag
Utgivningsår
2002
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska