Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Den enda handbok i hunduppfostran du någonsin kommer att behöva

Den enda handbok i hunduppfostran du någonsin kommer att behöva

Inbunden bok. Forum. 2006. 175 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Spår av prislapp på skyddsomslag

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9137127918
Titel
Den enda handbok i hunduppfostran du någonsin kommer att behöva
Författare
Gerilyn J. Bielakiewicz
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2006
Omfång
175 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Driver din hund dig, och grannarna, till vansinne med sitt evinnerliga skällande? Pinkar lilla valpen konstant på äkta mattan? Har hela familjens skogarderob reducerats till flis? Har besökarna blivit färre sedan välkomstkommittén, bestående av er ymnigt dreglande Fido, blivit alltför entusiastisk och närgången? Misströsta inte – det finns hjälp att få!
  I denna bok ger författaren insiktsfulla tips och råd om hur du får en rolig och social bästa kompis istället för en oregerlig best. Träningen passar alla från valpköpare till dem som skaffar en vuxen hund eller dem som bara vill utöka hundens eller sina egna kunskaper. 
 Boken lär dig att få din hund att lystra till de vanligaste kommandona sitt!, ligg! och kom! Som i all sin enkelhet är grunden till all lydnadsträning. När man sedan vill trappa upp träningen får man vidare instruktioner för att t ex öva utan koppel. Bielakiewicz visar också hur man kan komma till rätta med några av de vanligaste problemen som att hunden hoppar upp på människor, drar i kopplet eller gräver hål. Ingående förklaras varför hunden beter sig som den gör och hur man som hundägare med tålamod, förståelse och en liten godbit kan träna bort dåliga beteenden och vända hundens energi till en positiv syssla. Tumregeln för en glad hund och en nöjd ägare är: Ignorera ett dåligt beteende och belöna ett bra! Följ instruktionerna så kan du ägna tiden åt att massera din hund istället för att vråla: Fy! till rösten försvinner.
 Boken innehåller den ett lättsökt register, kontaktinformation till en mängd hundorganisationer, webbadresser och boktips. Detta är verkligen den enda bok en hundägare behöver.

Gerilyn J. Bielakiewicz har mer än sjutton års praktisk och teoretisk erfarenhet av inlärningsbeteenden hos djur. Tillsammans med en kollega grundade hon hundträningskolan Canine University® som har fått stor uppmärksamhet i amerikansk media. Gerilyn J. Bielakiewicz har skrivit en mängd artiklar och böcker i ämnet och hon är aktiv medlem i en mängd hundorganisationer. Hon är också instruktör för hundar som ska arbeta som terapihundar.