-
Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten :...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Norstedts, cop. 1997. Förlagets tryckta/dekorerade och laminerade pappband, med ett litet, veckat nagg i framkanten av sidorna 245-248 (möjligen uppkommet redan i trycket), i övrigt mycket gott skick. Skyddsomslaget något veckat/tilltryckt i överkanterna, läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9119711824
- Titel
- Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes
- Författare
- Jeni Wright - Eric Treuille
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 343 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1703 g
- Språk
- Svenska
9119711824 -
Stora boken om grillning : så lyckas man med...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Parragon, [2011?]. Förlagets tryckta/dekorerade pappband med skyddsomslag. Fräscht exemplar i mycket gott skick. 28x22,5 cm. 320 s. Rikligt illustrerad i färg.
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781445429762
- Titel
- Stora boken om grillning : så lyckas man med grillen, marinaden och kryddningen
- Förlag
- Parragon
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 277 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1518 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- IStora boken om grillninghittar du alla recept du behöver för att bli en mästare vid grillen.
Här finns recept på många grillfavoriter, bland annat härliga grillbiffar, läckra spätt, finaste fisken, välsmakande vegetariskt, smarriga sallader, bästa tillbehören, desserter och drinkar.
Så, nu är det bara att tända grilen och sätta igång !
9781445429762 -
Matnytta och ögonfägnad : året på Stora Benha...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Atlantis, 1997. Förlagsband med skyddsomslag. Mycket gott skick. 29x27 cm. 155, [1] s. Rikligt illustrerad i färg (foto: Anna Skoog).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174863901
- Titel
- Matnytta och Ögonfägnad : Året på Stora Benhamra
- Författare
- Åsa Swanberg
- Förlag
- Bokförlaget Atlantis
- Utgivningsår
- 1997
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 1 x 1 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 1137 g
- Språk
- Svenska
9789174863901 -
Allt om mat : stora kokboken
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Norstedts, 2010. Förlagets tryckta/dekorerade pappband. Mycket gott skick. 28,5x26,5 cm. 431 s. Rikligt illustrerad i färg. ISBN 978-91-1-302396-0.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023960
- Titel
- Allt om Mat : stora kokboken
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 432 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 266 x 282 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2240 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Denna inspirerande grundkokbok är den enda kokbok en modern matlagare behöver; året runt och i livets alla skiften. De cirka 600 recepten är samlade ur Allt om Mat, alla rätter är provlagade i provköket. Och - består av max åtta ingredienser!
Innehåll: Vardag (lätt och snabbt), Fredag (festlig inledning på helgen), Lördag (menyer med tre rätter; förrätt, huvudrätt, dessert), Söndag (långlagat, menyer med huvudrätt + dessert), Fester och kalas (student, bröllop, födelsedag, skaldjursbuffé, brunch, kräftkalas, gåsmiddag, halloween, glöggfest), Högtider (påsk, midsommar, jul, nyår), Skördetid (bär och svamp).
Dessutom uppslag med fakta om råvaror, matlagningstekniker med mera. Många tips och kompletterande texter förutom recepten. Lättillgänglig information om stek- och koktemperaturer.
"Detta är kanske inte en grundkokbok i traditionell mening, men - om vi får säga det själva - en ovanligt grundlig kokbok.
Vi som arbetat med den här boken är inte bara uppfyllda av matlagningens fröjder utan vet också en del om matlagarens värsta fiender och kökets vanliga fallgropar. Med åren har vi lärt oss vad som kan gå på tok och vilka moment även den vana matlagaren kan bli osäker på. Det har vi tagit fasta på när vi valt ut tips och texter som kompletterar recepten. På tre faktaspäckade uppslag har vi samlat goda råd under rubrikerna Att lyckas med festen, Att lyckas med baket och Att lyckas i köket. Det sistnämnda innehåller bland annat matnyttig information om tillagningstemperaturer, styckningsdetaljer, infrysning, hållbarhet och förvaring.
Provköket - vårt hjärta!
Här provlagas varenda rätt innan receptet publiceras i tidningen. Och i boken! Allt för att vi ska vara säkra på att receptet verkligen fungerar och resultatet blir så gott som det ser ut på bilden."
9789113023960
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn