-
Min nordiska mat
Inbunden bok. Firma Kenneth Nars. 1 uppl. 2020. 224 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK
Michael Björklund kräver ingen introduktion i nordiska matsammanhang. Med rötterna på Åland har han sedan år 1997 varit ett bekant ansikte på kockscenerna i Norden. För den stora publiken i de nordiska länderna är han ett känt tv-ansikte i e läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789526757209
- Titel
- Min nordiska mat
- Författare
- Björklund, Michael
- Förlag
- Firma Kenneth Nars
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Halvfranskt
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michael Björklund kräver ingen introduktion i nordiska matsammanhang. Med rötterna på Åland har han sedan år 1997 varit ett bekant ansikte på kockscenerna i Norden. För den stora publiken i de nordiska länderna är han ett känt tv-ansikte i ett flertal populära matprogram, populär krögare och aktiv förespråkare för närproducerad god mat.
I sin första kokbok tar Michael Björklund oss med på en gastronomisk resa genom Norden, dess olika säsonger och unika råvaror. Vi rör oss mellan Åland, Helsingfors och Göteborg och bekantar oss med flera lokala specialiteter och de människor som förser oss med fina råvaror från hav, land och skog. Det blir bl.a. kräftning och jakt på Åland, skaldjursfiske i Bohuslän och möten med gamla kollegor i Göteborg och Helsingfors. Med pinfärska råvaror i korgen delar Michael med sig av sina recept som blivit lika stora favoriter i restaurangköket som på weekendmiddagar bland familj och vänner. Slå upp kokboken och följ med på en smakresa utan like med Michael Björklund!
www.michaelbjorklund.com
Distribution: Förlagssystem Finland AB Kustannustaito: http://www.kustannustaito.fi/
Firma Kenneth Nars 1 9789526757209 -
Min nordiska mat
Inbunden bok. Firma Kenneth Nars. 2011. 224 sidor.
Nära nyskick. Signerad av författaren
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789526757209
- Titel
- Min nordiska mat
- Författare
- Björklund, Michael
- Förlag
- Firma Kenneth Nars
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Halvfranskt
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michael Björklund kräver ingen introduktion i nordiska matsammanhang. Med rötterna på Åland har han sedan år 1997 varit ett bekant ansikte på kockscenerna i Norden. För den stora publiken i de nordiska länderna är han ett känt tv-ansikte i ett flertal populära matprogram, populär krögare och aktiv förespråkare för närproducerad god mat.
I sin första kokbok tar Michael Björklund oss med på en gastronomisk resa genom Norden, dess olika säsonger och unika råvaror. Vi rör oss mellan Åland, Helsingfors och Göteborg och bekantar oss med flera lokala specialiteter och de människor som förser oss med fina råvaror från hav, land och skog. Det blir bl.a. kräftning och jakt på Åland, skaldjursfiske i Bohuslän och möten med gamla kollegor i Göteborg och Helsingfors. Med pinfärska råvaror i korgen delar Michael med sig av sina recept som blivit lika stora favoriter i restaurangköket som på weekendmiddagar bland familj och vänner. Slå upp kokboken och följ med på en smakresa utan like med Michael Björklund!
www.michaelbjorklund.com
Distribution: Förlagssystem Finland AB Kustannustaito: http://www.kustannustaito.fi/
Firma Kenneth Nars 9789526757209 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789526757209
- Titel
- Min nordiska mat
- Författare
- Björklund, Michael
- Förlag
- Firma Kenneth Nars
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Halvfranskt
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michael Björklund kräver ingen introduktion i nordiska matsammanhang. Med rötterna på Åland har han sedan år 1997 varit ett bekant ansikte på kockscenerna i Norden. För den stora publiken i de nordiska länderna är han ett känt tv-ansikte i ett flertal populära matprogram, populär krögare och aktiv förespråkare för närproducerad god mat.
I sin första kokbok tar Michael Björklund oss med på en gastronomisk resa genom Norden, dess olika säsonger och unika råvaror. Vi rör oss mellan Åland, Helsingfors och Göteborg och bekantar oss med flera lokala specialiteter och de människor som förser oss med fina råvaror från hav, land och skog. Det blir bl.a. kräftning och jakt på Åland, skaldjursfiske i Bohuslän och möten med gamla kollegor i Göteborg och Helsingfors. Med pinfärska råvaror i korgen delar Michael med sig av sina recept som blivit lika stora favoriter i restaurangköket som på weekendmiddagar bland familj och vänner. Slå upp kokboken och följ med på en smakresa utan like med Michael Björklund!
www.michaelbjorklund.com
Distribution: Förlagssystem Finland AB Kustannustaito: http://www.kustannustaito.fi/
Firma Kenneth Nars 1 9789526757209 -
Sea & Food
Inbunden bok. A la carte böcker. 2003. 96 sidor.
Nyskick. Viking Lines duktiga kockar, kallskänkor samt några kända kockar som vid några olika tillfällen gästspelat ombord har i denna bok samlat en varierande flora av sina favoriträtter, som har serverats ombord och således har funnit vägen till gästernas hjärta läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 952529031X
- Titel
- Sea & Food
- Författare
- Gert Klötzke - Bengt Frithifsson - Di Achille Pinna - Marko Palovaara - Michael Björklund - Jerry Comfort - Pekka Terävä - Antti Vahtera - Wahlman Aki
- Förlag
- A la carte böcker
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 265 x 265 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 815 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Viking Lines duktiga kockar, kallskänkor samt några kända kockar som vid några olika tillfällen gästspelat ombord har i denna bok samlat en varierande flora av sina favoriträtter, som har serverats ombord och således har funnit vägen till gästernas hjärta. Recept från Ålandspannkaka till lyxkrogens ankleverterrin blandas med smalmatens vegetariska favoriter, en nyårssupé och en buffé lämplig för mindre festtillfällen.
Manne Stenros sagolikt vackra fotografier av alla maträtter och skärgårdsmiljöer gör att det är både trevligt att bläddra i boken och även lätt att hitta fina förslag för de egna matbehoven.
Till alla rätter finns ett bra vintips.
Sveriges främste vinexpert Bengt Frithiofsson skriver om hur man blir en vinprovare på 15 minuter.
Boken är parallellt på svenska, engelska och finska.
A la carte böcker 952529031X -
Sveriges godaste mat : recept för alla tillfä...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 280 sidor.
Nyskick. Inga anteckningar inuti.
Passa på att köp fler böcker av oss - vi har massvis! Frakten förblir den samma oavsett hur många böcker du hittar!Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623234
- Titel
- Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
- Författare
- Tom Sjöstedt - Viktor Westerlind - Torsten Kjörling - Klas Lindberg - Tomas Diederichsen - Michael Björklund - Andreas Hedlund - Magnus Lindström - Tommy Myllymäki - Anders Dahlbom - Christian Hellberg - Karl Ljung - Per Styregård
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1414 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.
Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.
Ytterligare författare: Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson
Nygren & Nygren 1 9789186623234 -
Min nordiska mat
Inbunden bok. Firma Kenneth Nars. 1 uppl. 2020. 224 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK
Michael Björklund kräver ingen introduktion i nordiska matsammanhang. Med rötterna på Åland har han sedan år 1997 varit ett bekant ansikte på kockscenerna i Norden. För den stora publiken i de nordiska länderna är han ett läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789526757209
- Titel
- Min nordiska mat
- Författare
- Björklund, Michael
- Förlag
- Firma Kenneth Nars
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Halvfranskt
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michael Björklund kräver ingen introduktion i nordiska matsammanhang. Med rötterna på Åland har han sedan år 1997 varit ett bekant ansikte på kockscenerna i Norden. För den stora publiken i de nordiska länderna är han ett känt tv-ansikte i ett flertal populära matprogram, populär krögare och aktiv förespråkare för närproducerad god mat.
I sin första kokbok tar Michael Björklund oss med på en gastronomisk resa genom Norden, dess olika säsonger och unika råvaror. Vi rör oss mellan Åland, Helsingfors och Göteborg och bekantar oss med flera lokala specialiteter och de människor som förser oss med fina råvaror från hav, land och skog. Det blir bl.a. kräftning och jakt på Åland, skaldjursfiske i Bohuslän och möten med gamla kollegor i Göteborg och Helsingfors. Med pinfärska råvaror i korgen delar Michael med sig av sina recept som blivit lika stora favoriter i restaurangköket som på weekendmiddagar bland familj och vänner. Slå upp kokboken och följ med på en smakresa utan like med Michael Björklund!
www.michaelbjorklund.com
Distribution: Förlagssystem Finland AB Kustannustaito: http://www.kustannustaito.fi/
Firma Kenneth Nars 1 9789526757209 -
Dvärgens lärling - Legenden om Varg - Vikings...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 1998. 205 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Boken verkar närmast oläst. Omslaget har tre små revor i överkant. [rum 1]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151833910
- Titel
- Dvärgens lärling : legenden om Varg
- Författare
- Tomas Björklund - Michael Stenmark
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 205 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
Prisma 1 9789151833910 -
Sveriges godaste mat : recept för alla tillfä...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 280 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623234
- Titel
- Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
- Författare
- Tom Sjöstedt - Viktor Westerlind - Torsten Kjörling - Klas Lindberg - Tomas Diederichsen - Michael Björklund - Andreas Hedlund - Magnus Lindström - Tommy Myllymäki - Anders Dahlbom - Christian Hellberg - Karl Ljung - Per Styregård
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1414 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.
Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.
Ytterligare författare: Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson
Nygren & Nygren 1 9789186623234 -
Sveriges godaste mat : recept för alla tillfä...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 280 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Mycket fint ex.
Enkel och avancerad matlagning med svenska ”Årets kock” vinnare genom tiderna.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623234
- Titel
- Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
- Författare
- Tom Sjöstedt - Viktor Westerlind - Torsten Kjörling - Klas Lindberg - Tomas Diederichsen - Michael Björklund - Andreas Hedlund - Magnus Lindström - Tommy Myllymäki - Anders Dahlbom - Christian Hellberg - Karl Ljung - Per Styregård
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1414 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.
Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.
Ytterligare författare: Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson
Nygren & Nygren 1 9789186623234 -
Sveriges godaste mat : recept för alla tillfä...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 280 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. knastrar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623234
- Titel
- Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
- Författare
- Tom Sjöstedt - Viktor Westerlind - Torsten Kjörling - Klas Lindberg - Tomas Diederichsen - Michael Björklund - Andreas Hedlund - Magnus Lindström - Tommy Myllymäki - Anders Dahlbom - Christian Hellberg - Karl Ljung - Per Styregård
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1414 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.
Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.
Ytterligare författare: Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson
Nygren & Nygren 1 9789186623234 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789526765761
- Titel
- Mickes vilda
- Författare
- Björklund, Michael
- Förlag
- Förlaget M
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 230 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 267 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1091 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den åländska mästerkocken Michael Björklund har utvecklat en kokbok med skogstema. Här varvas tips för tillagning av vilt med vegetariska, skogsdoftande recept. Micke lär oss om tillvaratagning av olika styckningsdelar, om hur man smaksätter med bär, och om vilka drycker som bäst kombineras med vilt. I boken förmedlas dessutom naturupplevelser: den djupa skogens rogivande tystnad, den
Förlaget M 9789526765761 -
Dvärgens lärling : legenden om Varg
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 1998. 205 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Smutsblad m. grattishälsning.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151833910
- Titel
- Dvärgens lärling : legenden om Varg
- Författare
- Tomas Björklund - Michael Stenmark
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 205 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
Prisma 1 9789151833910 -
Sveriges godaste mat : recept för alla tillfä...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 280 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Inklistrat visitkort
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623234
- Titel
- Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
- Författare
- Tom Sjöstedt - Viktor Westerlind - Torsten Kjörling - Klas Lindberg - Tomas Diederichsen - Michael Björklund - Andreas Hedlund - Magnus Lindström - Tommy Myllymäki - Anders Dahlbom - Christian Hellberg - Karl Ljung - Per Styregård
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1414 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.
Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.
Ytterligare författare: Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson
Nygren & Nygren 1 9789186623234 -
Sveriges godaste mat : recept för alla tillfä...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 280 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623234
- Titel
- Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
- Författare
- Tom Sjöstedt - Viktor Westerlind - Torsten Kjörling - Klas Lindberg - Tomas Diederichsen - Michael Björklund - Andreas Hedlund - Magnus Lindström - Tommy Myllymäki - Anders Dahlbom - Christian Hellberg - Karl Ljung - Per Styregård
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1414 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.
Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.
Ytterligare författare: Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson
Nygren & Nygren 1 9789186623234 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9525290247
- Titel
- Skärgårdssmak i båten
- Författare
- Michael Björklund - Niclas Loom - Per-Erik Silver
- Förlag
- A la carte böcker
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 265 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Skärgårdssmaks butiker provianterar du smidigt och bekvämt under båtturen. Allt du behöver är en inköpslista, glatt humör, lite fantasi och simsalabim måltiden är klar. Men ibland kanske du råkar ut för regn och kyla. Allt i båten kan bli fuktigt och blött till och med brödet. Då kan det vara idé att kura ihop dig i ruffen med denna bok, se på de vackra bilderna och planera morgondagens mat.
Projektet Skärgårdssmak har blivit en stor succé. Kockarna i projektet har förtjänstfullt främjat användningen av lokala råvaror och livsmedel. Samtidigt har projektet bidragit till att skapa bestående kontakter mellan råvaruproducenter och sjökrogar. Nu kan du också njuta av välsmakande skärgårdsrätter i Skärgårdssmaks krogar som du hittar i kartuppslaget i början av boken. Naturligtvis kan du tillaga maten själv av de högklassiga råvarorna som kan inhandlas i Skärgårdssmaks många butiker. Dessa finner du likaledes i kartuppslaget och längst bak i boken. Syftet med denna kokbok är att ge alla glada båtfarare goda råd och idéer.
Bokens besättning är Niclas Loom från Stockholm, Michael Björklund från Åland och Per-Erik Silver från Åbo. Dessa tre erkända och mycket skickliga skärgårdskockar har planerat och tillagat de välsmakande rätterna.
Eftersom de flesta vill äta välsmakande och lite lättare mat på båtsemestern lönar det sig att studera bokens recept extra noggrant. Läs igenom recepten, ta boken under armen och besök Skärgårdssmaks butiker runtom i skärgården, så blir båtresan både trevlig och välsmakande. Besök gärna någon av sjökrogarna om det fortfarande kurrar i magen. Här får du också värdefulla tips för den fortsatta båtrutten. Passa också på att göra en avstickare hos Skärgårdssmaks duktiga hantverkare. Smakprov på hantverket finns även på krogarna.
A la carte böcker 2 9525290247 -
Sveriges godaste mat : recept för alla tillfä...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 280 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK.
I SVERIGES GODASTE MAT delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, s läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623234
- Titel
- Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
- Författare
- Tom Sjöstedt - Viktor Westerlind - Torsten Kjörling - Klas Lindberg - Tomas Diederichsen - Michael Björklund - Andreas Hedlund - Magnus Lindström - Tommy Myllymäki - Anders Dahlbom - Christian Hellberg - Karl Ljung - Per Styregård
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1414 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.
Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.
Ytterligare författare: Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson
Nygren & Nygren 1 9789186623234 -
Sveriges godaste mat : recept för alla tillfä...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 280 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623234
- Titel
- Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
- Författare
- Tom Sjöstedt - Viktor Westerlind - Torsten Kjörling - Klas Lindberg - Tomas Diederichsen - Michael Björklund - Andreas Hedlund - Magnus Lindström - Tommy Myllymäki - Anders Dahlbom - Christian Hellberg - Karl Ljung - Per Styregård
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1414 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.
Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.
Ytterligare författare: Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson
Nygren & Nygren 1 9789186623234 -
Skärgårdssmak i båten
Inbunden bok. A la carte böcker. 2 uppl. 2004. 144 sidor.
Nära nyskick. Dedikerad till Anders, från författare. F
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9525290247
- Titel
- Skärgårdssmak i båten
- Författare
- Michael Björklund - Niclas Loom - Per-Erik Silver
- Förlag
- A la carte böcker
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 265 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Skärgårdssmaks butiker provianterar du smidigt och bekvämt under båtturen. Allt du behöver är en inköpslista, glatt humör, lite fantasi och simsalabim måltiden är klar. Men ibland kanske du råkar ut för regn och kyla. Allt i båten kan bli fuktigt och blött till och med brödet. Då kan det vara idé att kura ihop dig i ruffen med denna bok, se på de vackra bilderna och planera morgondagens mat.
Projektet Skärgårdssmak har blivit en stor succé. Kockarna i projektet har förtjänstfullt främjat användningen av lokala råvaror och livsmedel. Samtidigt har projektet bidragit till att skapa bestående kontakter mellan råvaruproducenter och sjökrogar. Nu kan du också njuta av välsmakande skärgårdsrätter i Skärgårdssmaks krogar som du hittar i kartuppslaget i början av boken. Naturligtvis kan du tillaga maten själv av de högklassiga råvarorna som kan inhandlas i Skärgårdssmaks många butiker. Dessa finner du likaledes i kartuppslaget och längst bak i boken. Syftet med denna kokbok är att ge alla glada båtfarare goda råd och idéer.
Bokens besättning är Niclas Loom från Stockholm, Michael Björklund från Åland och Per-Erik Silver från Åbo. Dessa tre erkända och mycket skickliga skärgårdskockar har planerat och tillagat de välsmakande rätterna.
Eftersom de flesta vill äta välsmakande och lite lättare mat på båtsemestern lönar det sig att studera bokens recept extra noggrant. Läs igenom recepten, ta boken under armen och besök Skärgårdssmaks butiker runtom i skärgården, så blir båtresan både trevlig och välsmakande. Besök gärna någon av sjökrogarna om det fortfarande kurrar i magen. Här får du också värdefulla tips för den fortsatta båtrutten. Passa också på att göra en avstickare hos Skärgårdssmaks duktiga hantverkare. Smakprov på hantverket finns även på krogarna.
A la carte böcker 2 9525290247 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9525290247
- Titel
- Skärgårdssmak i båten
- Författare
- Michael Björklund - Niclas Loom - Per-Erik Silver
- Förlag
- A la carte böcker
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 265 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Skärgårdssmaks butiker provianterar du smidigt och bekvämt under båtturen. Allt du behöver är en inköpslista, glatt humör, lite fantasi och simsalabim måltiden är klar. Men ibland kanske du råkar ut för regn och kyla. Allt i båten kan bli fuktigt och blött till och med brödet. Då kan det vara idé att kura ihop dig i ruffen med denna bok, se på de vackra bilderna och planera morgondagens mat.
Projektet Skärgårdssmak har blivit en stor succé. Kockarna i projektet har förtjänstfullt främjat användningen av lokala råvaror och livsmedel. Samtidigt har projektet bidragit till att skapa bestående kontakter mellan råvaruproducenter och sjökrogar. Nu kan du också njuta av välsmakande skärgårdsrätter i Skärgårdssmaks krogar som du hittar i kartuppslaget i början av boken. Naturligtvis kan du tillaga maten själv av de högklassiga råvarorna som kan inhandlas i Skärgårdssmaks många butiker. Dessa finner du likaledes i kartuppslaget och längst bak i boken. Syftet med denna kokbok är att ge alla glada båtfarare goda råd och idéer.
Bokens besättning är Niclas Loom från Stockholm, Michael Björklund från Åland och Per-Erik Silver från Åbo. Dessa tre erkända och mycket skickliga skärgårdskockar har planerat och tillagat de välsmakande rätterna.
Eftersom de flesta vill äta välsmakande och lite lättare mat på båtsemestern lönar det sig att studera bokens recept extra noggrant. Läs igenom recepten, ta boken under armen och besök Skärgårdssmaks butiker runtom i skärgården, så blir båtresan både trevlig och välsmakande. Besök gärna någon av sjökrogarna om det fortfarande kurrar i magen. Här får du också värdefulla tips för den fortsatta båtrutten. Passa också på att göra en avstickare hos Skärgårdssmaks duktiga hantverkare. Smakprov på hantverket finns även på krogarna.
A la carte böcker 2 9525290247 -
Dvärgens lärling : legenden om Varg
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 1998. 205 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151833913
- Titel
- Dvärgens lärling : legenden om Varg
- Författare
- Tomas Björklund - Michael Stenmark
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 205 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
Prisma 1 9151833913 -
Dvärgens lärling : legenden om Varg
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 1998. 205 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Förlagsband. 8:o. Andra delen i serien Viking Saga
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151833913
- Titel
- Dvärgens lärling : legenden om Varg
- Författare
- Tomas Björklund - Michael Stenmark
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 205 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
Prisma 1 9151833913 -
Skärgårdssmak i båten
Inbunden bok. A la carte böcker. 2003. 144 sidor.
Nyskick. Signerad av Michael Björklund och Niclas Loom
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9525290247
- Titel
- Skärgårdssmak i båten
- Författare
- Michael Björklund - Niclas Loom - Per-Erik Silver
- Förlag
- A la carte böcker
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 265 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Skärgårdssmaks butiker provianterar du smidigt och bekvämt under båtturen. Allt du behöver är en inköpslista, glatt humör, lite fantasi och simsalabim måltiden är klar. Men ibland kanske du råkar ut för regn och kyla. Allt i båten kan bli fuktigt och blött till och med brödet. Då kan det vara idé att kura ihop dig i ruffen med denna bok, se på de vackra bilderna och planera morgondagens mat.
Projektet Skärgårdssmak har blivit en stor succé. Kockarna i projektet har förtjänstfullt främjat användningen av lokala råvaror och livsmedel. Samtidigt har projektet bidragit till att skapa bestående kontakter mellan råvaruproducenter och sjökrogar. Nu kan du också njuta av välsmakande skärgårdsrätter i Skärgårdssmaks krogar som du hittar i kartuppslaget i början av boken. Naturligtvis kan du tillaga maten själv av de högklassiga råvarorna som kan inhandlas i Skärgårdssmaks många butiker. Dessa finner du likaledes i kartuppslaget och längst bak i boken. Syftet med denna kokbok är att ge alla glada båtfarare goda råd och idéer.
Bokens besättning är Niclas Loom från Stockholm, Michael Björklund från Åland och Per-Erik Silver från Åbo. Dessa tre erkända och mycket skickliga skärgårdskockar har planerat och tillagat de välsmakande rätterna.
Eftersom de flesta vill äta välsmakande och lite lättare mat på båtsemestern lönar det sig att studera bokens recept extra noggrant. Läs igenom recepten, ta boken under armen och besök Skärgårdssmaks butiker runtom i skärgården, så blir båtresan både trevlig och välsmakande. Besök gärna någon av sjökrogarna om det fortfarande kurrar i magen. Här får du också värdefulla tips för den fortsatta båtrutten. Passa också på att göra en avstickare hos Skärgårdssmaks duktiga hantverkare. Smakprov på hantverket finns även på krogarna.
A la carte böcker 9525290247 -
Dvärgens lärling : legenden om Varg (R2A4)
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 1998. 205 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Skyddsomslaget nött och lite veckad i kanterna, annars utan anmärkning. Tillskrift på insidan av boken, Inlagan i nära nyskick och utan anmärkning. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151833910
- Titel
- Dvärgens lärling : legenden om Varg
- Författare
- Tomas Björklund - Michael Stenmark
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 205 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 501 g
- Språk
- Svenska
Prisma 1 9789151833910 -
SVERIGES GODASTE MAT : recept för alla tillfä...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 280 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623234
- Titel
- Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
- Författare
- Tom Sjöstedt - Viktor Westerlind - Torsten Kjörling - Klas Lindberg - Tomas Diederichsen - Michael Björklund - Andreas Hedlund - Magnus Lindström - Tommy Myllymäki - Anders Dahlbom - Christian Hellberg - Karl Ljung - Per Styregård
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1414 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.
Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.
Ytterligare författare: Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson
Nygren & Nygren 1 9789186623234 -
Skärgårdssmak i båten
Inbunden bok. A la carte böcker. 2 uppl. 2004. 144 sidor.
Mycket gott skick. *
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9525290247
- Titel
- Skärgårdssmak i båten
- Författare
- Michael Björklund - Niclas Loom - Per-Erik Silver
- Förlag
- A la carte böcker
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 265 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Skärgårdssmaks butiker provianterar du smidigt och bekvämt under båtturen. Allt du behöver är en inköpslista, glatt humör, lite fantasi och simsalabim måltiden är klar. Men ibland kanske du råkar ut för regn och kyla. Allt i båten kan bli fuktigt och blött till och med brödet. Då kan det vara idé att kura ihop dig i ruffen med denna bok, se på de vackra bilderna och planera morgondagens mat.
Projektet Skärgårdssmak har blivit en stor succé. Kockarna i projektet har förtjänstfullt främjat användningen av lokala råvaror och livsmedel. Samtidigt har projektet bidragit till att skapa bestående kontakter mellan råvaruproducenter och sjökrogar. Nu kan du också njuta av välsmakande skärgårdsrätter i Skärgårdssmaks krogar som du hittar i kartuppslaget i början av boken. Naturligtvis kan du tillaga maten själv av de högklassiga råvarorna som kan inhandlas i Skärgårdssmaks många butiker. Dessa finner du likaledes i kartuppslaget och längst bak i boken. Syftet med denna kokbok är att ge alla glada båtfarare goda råd och idéer.
Bokens besättning är Niclas Loom från Stockholm, Michael Björklund från Åland och Per-Erik Silver från Åbo. Dessa tre erkända och mycket skickliga skärgårdskockar har planerat och tillagat de välsmakande rätterna.
Eftersom de flesta vill äta välsmakande och lite lättare mat på båtsemestern lönar det sig att studera bokens recept extra noggrant. Läs igenom recepten, ta boken under armen och besök Skärgårdssmaks butiker runtom i skärgården, så blir båtresan både trevlig och välsmakande. Besök gärna någon av sjökrogarna om det fortfarande kurrar i magen. Här får du också värdefulla tips för den fortsatta båtrutten. Passa också på att göra en avstickare hos Skärgårdssmaks duktiga hantverkare. Smakprov på hantverket finns även på krogarna.
A la carte böcker 2 9525290247 -
Sveriges godaste mat : recept för alla tillfä...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 280 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Tillskrift på titelblad, annars mycket fint ex.
Beskåda också våra övriga böcker - samma frakt oavsett antal!Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623234
- Titel
- Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
- Författare
- Tom Sjöstedt - Viktor Westerlind - Torsten Kjörling - Klas Lindberg - Tomas Diederichsen - Michael Björklund - Andreas Hedlund - Magnus Lindström - Tommy Myllymäki - Anders Dahlbom - Christian Hellberg - Karl Ljung - Per Styregård
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1414 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.
Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.
Ytterligare författare: Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson
Nygren & Nygren 1 9789186623234 -
Åland möter Småland
Ny reklam. 2004. 47 s. inb. Kartonnage.
Mycket gott skick. Många recept. ill i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163156881
- Titel
- Åland möter Småland
- Författare
- Alvreten, Thomas - Anebyhus
- Förlag
- Aneby : Anebyhus
- Utgivningsår
- 2004
- Språk
- Svenska
9163156881 -
Skärgårdssmak i båten
A la carte böcker, 2003 Hårda pärmar, trådbunden, 142s. ca 26x21cm, 850g. Rikt färgfotoillustrerad. Mycket fint skick. ISBN 9525290247. Gourmet-mat på sjön. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9525290247
- Titel
- Skärgårdssmak i båten
- Författare
- Michael Björklund - Niclas Loom - Per-Erik Silver
- Förlag
- A la carte böcker
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 265 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Skärgårdssmaks butiker provianterar du smidigt och bekvämt under båtturen. Allt du behöver är en inköpslista, glatt humör, lite fantasi och simsalabim måltiden är klar. Men ibland kanske du råkar ut för regn och kyla. Allt i båten kan bli fuktigt och blött till och med brödet. Då kan det vara idé att kura ihop dig i ruffen med denna bok, se på de vackra bilderna och planera morgondagens mat.
Projektet Skärgårdssmak har blivit en stor succé. Kockarna i projektet har förtjänstfullt främjat användningen av lokala råvaror och livsmedel. Samtidigt har projektet bidragit till att skapa bestående kontakter mellan råvaruproducenter och sjökrogar. Nu kan du också njuta av välsmakande skärgårdsrätter i Skärgårdssmaks krogar som du hittar i kartuppslaget i början av boken. Naturligtvis kan du tillaga maten själv av de högklassiga råvarorna som kan inhandlas i Skärgårdssmaks många butiker. Dessa finner du likaledes i kartuppslaget och längst bak i boken. Syftet med denna kokbok är att ge alla glada båtfarare goda råd och idéer.
Bokens besättning är Niclas Loom från Stockholm, Michael Björklund från Åland och Per-Erik Silver från Åbo. Dessa tre erkända och mycket skickliga skärgårdskockar har planerat och tillagat de välsmakande rätterna.
Eftersom de flesta vill äta välsmakande och lite lättare mat på båtsemestern lönar det sig att studera bokens recept extra noggrant. Läs igenom recepten, ta boken under armen och besök Skärgårdssmaks butiker runtom i skärgården, så blir båtresan både trevlig och välsmakande. Besök gärna någon av sjökrogarna om det fortfarande kurrar i magen. Här får du också värdefulla tips för den fortsatta båtrutten. Passa också på att göra en avstickare hos Skärgårdssmaks duktiga hantverkare. Smakprov på hantverket finns även på krogarna.
9525290247
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn