Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Dödsdrycken (Signerad)

Dödsdrycken (Signerad)

Inbunden bok Lind & Co. 1 uppl. 2016. 280 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Signerad: Birgit önskas God jul av Kommissarie Wall och Björn Hellberg 2016

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789174615685
Titel
Dödsdrycken
Författare
Björn Hellberg
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2016
Omfång
280 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 216 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
406 g
Språk
Svenska
Baksidestext
De nygifta har anlänt till festen. Junisolen skiner, gästerna serveras champagne, en fyrarättsmåltid väntar, stämningen är på topp. Då, utan minsta förvarning, inträffar något ofattbart som skapar chockartad bestörtning.

Nästan exakt två år senare får polisen ett anonymt tips om ett makabert fynd i ett torp strax utanför Staden. Det finns en tydlig beröringspunkt mellan de båda händelserna. Naturligtvis kan det handla om en ren slump, men kommissarie Sten Wall anar oråd och jagar frenetiskt efter något som kan ge en logisk förklaring.

Snart drabbas den idylliska kuststaden av ännu ett våldsrelaterat fall som ställer Wall och hans kolleger inför en kuslig och svårknäckt gåta.

Dödsdrycken är den tjugotredje boken med Sten Wall i huvudrollen och den första sedan Skumrask (2013). Wall debuterade som gåtlösare redan 1981 i Gråt i mörker.

BJÖRN HELLBERG är en av Sveriges mest produktiva deckarförfattare. Han är dessutom en av världens främsta tennisexperter, en välkänd radio- och tv-profil och fyrfaldig På spåret-vinnare.

Sagt om Dödsdrycken:

"Det här är en läsvärd deckare och Hellberg har som vanligt ett elegant och mustigt språk som det är svårt att inte tycka om."

Linus Hellman, Skaraborgs Allehanda

Pressröster om författarens förra bok, De hatiska:

"Björn Hellberg är en uppskattad deckarförfattare och De hatiska lär inte minska på det faktumet. Som vanligt är det sättet att formulera sig som gör en Hellbergläsare glad. Man liksom hör Björns röst i det underfundiga språkbruket. En väntad och trevlig stund."

Dan Karlsson, Värnamo Nyheter

"Som alltid ramas den spännande berättelsen in av välskrivna miljö- och personbeskrivningar. [...] En verklig bladvändare, som det är svårt att lägga ifrån sig."

Mats Garme, Ölandsbladet