Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Plastbåtsvård : Underhåll och renovering av glasfiberskrov

Plastbåtsvård : Underhåll och renovering av glasfiberskrov

Häftad bok Nautiska. 1 uppl. 2002. 168 sidor.

Mycket gott skick. TRYCKÅR: 2004. 23 x15 cm. Illustrerad. ISBN 9197009466. Att plastbåtar inte är underhållsfria och odödliga är något som de flesta av oss allt oftare tvingas konstatera. Plastbåtsvård analyserar problemen med äldre plastbåtar och hur du kan komma till rätta med dem. I boken beskrivs i detalj hur man förebygger fuktinträngning och hur man renoverar skrov som redan utsatts för detta. Författaren har en osentimental syn på problemet och menar att alla plastbåtar förr eller senare drabbas av fuktinträngning. Men boken behandlar också ämnen som plastbåtens uppbyggnad, vad man bör titta på vid köp av begagnad båt samt det årliga underhållet. Björn Peter Behrens är frilansjournalist inom ämnesområdena båtar och viner. Han verkar som skadeinspektör och som konsult vid nybyggnation och renovering av båtar och har tidigare skrivit Handbok i träbåtsvård. Sagt om boken: Ur Fiske för Alla, 0508 ”… instruktivt och bra skrivet...

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9197009466
Titel
Plastbåtsvård : Underhåll och renovering av glasfiberskrov
Författare
Björn Peter Behrens
Förlag
Nautiska
Utgivningsår
2002
Omfång
168 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
333 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Att plastbåtar inte är underhållsfria och odödliga är något som de flesta av oss allt oftare tvingas konstatera. Plastbåtsvård analyserar problemen med äldre plastbåtar och hur du kan komma till rätta med dem.

I boken beskrivs i detalj hur man förebygger fuktinträngning och hur man renoverar skrov som redan utsatts för detta. Författaren har en osentimental syn på problemet och menar att alla plastbåtar förr eller senare drabbas av fuktinträngning. Men boken behandlar också ämnen som plastbåtens uppbyggnad, vad man bör titta på vid köp av begagnad båt samt det årliga underhållet.

Björn Peter Behrens är frilansjournalist inom ämnesområdena båtar och viner. Han verkar som skadeinspektör och som konsult vid nybyggnation och renovering av båtar och har tidigare skrivit Handbok i träbåtsvård.

Sagt om boken:
Ur Fiske för Alla, 0508
”… instruktivt och bra skrivet …”