Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Att tro på Kristus. Daglig läsning för hela kyrkoåret. [De tidigare utgivna titlarna Att tro på Kristus resp. Att leva med Kristus samlade i 1 volym.]

Förlagsfakta

ISBN
9789172710672
Titel
Att tro på Kristus : daglig läsning för hela kyrkoåret
Författare
Bo Giertz
Förlag
Församlingsförlaget
Utgivningsdatum
20130612
Omfång
654 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 43 mm
Vikt
1056 g
Språk
Svenska
Baksidestext
?Jag har själv en gång börjat på bar mark utan att egentligen veta någonting om kristendomen. Det blev början till ett långt livs ständigt lika fascinerande upptäcktsfärd. Jag har skrivit den här boken med förhoppningen att den kanske skulle kunna hjälpa någon läsare att komma in på samma väg. Han kommer inte att ångra det.? Bo Giertz Att tro på Kristus är en bok för läsare som vill ha mer kunskap, hjälp i sin bön, hjälp att förstå Bibeln och som vill lära känna rytmen i kyrkoåret. Med början i Advent finns för varje dag en bibeltext, en utläggning, en bön och ett förslag på en psalm. Texterna har tidigare varit utgivna i två separata böcker med titlarna Att tro på Kristus och Att leva med Kristus. Nu är de samlade i denna gemensamma volym.