Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Italienska desserter

Italienska desserter

Inbunden bok Ica Bokförlag. 1 uppl. 2009. 93 sidor.

Nära nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153431862
Titel
Italienska desserter
Författare
Bo Hagström - Robert Maglia
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2009
Omfång
93 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 272 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
549 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Italienska desserter - som smeker smaklökarna och fyller sinnet med solmogna dofter. Syndigt gott! Kaloribomberna efter maten väcker ofta dubbla känslor. Men det finns en väg till ångestfri och sinnlig njutning: La dolce vita italiana! Italienarna har en avslappnad inställning till efterrätter. Ofta är det stundens ingivelse som får styra; säsongens frukt och bär, en perfekt mogen ost eller ett läckert bakverk hos den lokala bagaren. Som värd behöver man faktiskt inte bekymra sig så mycket om desserten för ofta ordnar gästerna den. I varje fall på landsbygden är det vanligt att man tar med sig en dessert när man är bortbjuden, ungefär som vi tar med oss en flaska vin. Det är en älskvärd tradition, som alltid blir mycket uppskattad. Men trots den lättsamma attityden presterar italienarna ofta efterrätter som är svårslagna. Boken bjuder på de läckraste desserterna från Italien i urval av Bo Hagström och Robert Maglia. Robert Maglia står för recept och tillagning och Bo Hagström för text och anekdoter. Bo Hagström känd från Tv-programmet Solens Mat och böckerna Solens Mat, Solens Smak och Solens Öar. Robert Maglia med bakgrund från Italien och italiensk mat som specialitet. Robert har 2 gånger varit finalist i tävlingen Bocuse D´or i den svenska uttagningen