Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Rockresan : [mat, musik, minnen 1955-2005] / Sören Bondeson, Helena Tovås Persson ; [foto: Helena Tovås Persson ...]

Rockresan : [mat, musik, minnen 1955-2005] / Sören Bondeson, Helena Tovås Persson ; [foto: Helena Tovås Persson ...]

av

Inbunden bok. Stockholm : Wahlström & Widstrand, . Matlagning . Svenska uppl. 2005. 190, [1] sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Musikhistoria ; - Sverige - 1900-talet - 2000-talet; Rockmusiker ; - historia - Sverige - 1900-talet - 2000-talet ; kokbok; Cooking . Rockresan är en annorlunda matbok och en personlig resa genom svensk mat- och musikhistoria tillsammans med sjutton av Sveriges absolut främsta rockartister. Kartonnage. Illustrerad .Nyskick. oläst . Mått 23 x 24 x 2 cm. Vikt 800g. Skickas inom 1 -2 dagar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish

6 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9146210903
Titel
Rockresan : mat, musik, minnen 1955-2005
Författare
Helena Tovås Persson - Sören Bondeson
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsdatum
20051013
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Lär dig laga indiskt med Mikael Rickfors, korvlåda med Jerry Willams eller svamplasagne med Nina Persson och följ med Tomas Ledin på quigong-pass och Dregen på fisketur ... Rockresan är en annorlunda matbok och en personlig resa genom svensk mat- och musikhistoria tillsammans med sjutton av Sveriges absolut främsta rockartister. Den tar sin början i ett femtiotal som präglades av folkhemstankar och husmanskost och slutar i 00-talets experimentella crossover-kök. Intresset för god mat - att äta och att laga - är något som förenar många artister. Ute på turné blir det nämligen inte så mycket av den varan. I den här boken delar de medverkande artisterna med sig av sina favoritrecept och matminnen. De lagar själva alla rätterna i boken och berättar roliga - eller pinsamma - turnéminnen, anekdoter, skrönor och hågkomster från sin musikaliska uppväxt och karriär.Boken är cirka 200 sidor i LP-format och är rikt illustrerad med nytagna färgbilder och svartvita foton från privata gömmor och arkiv.