Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Arctic heat : modern svensk het mat

Arctic heat : modern svensk het mat

Rabén Prisma, 1998
Spiralhäftad, hårda pärmar, 224s. 25x19x3cm, 833g. Rikt färgfotoillustrerad.

Mycket gott skick. ISBN 9151832666. Med Arctic Heat vill Jonas Borssén vidga den skandinaviska kulinariska traditionen med heta kryddor och inspiration från matkulturer i andra delar av världen. Våra nya matvärderingar har skapat en plattform för att svenska råvaror och maträtter ska kunna förenas med det exotiskt heta.
Vad sägs om kryddiga latinamerikanska piroger fyllda med renskav och serverade med orientalisk ingefärs- och rabarberchutney, pepparkakor med ancho chile och sötmandel, rårörda lingon med pepparrot eller en Arctic Heat Martini?
Chilepeppar, ingefära, vitlök, senap, pepparrot och svartpeppar är de sex kryddor som används i många av bokens recept och som får var sin presentation. Det är bara att ta tag i de heta kryddburkarna och vidareutveckla vårt traditionella kök med nya smakdimensioner.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9151832666
Titel
Arctic heat : modern svensk het mat
Författare
Jonas Borssén
Förlag
Prisma
Utgivningsår
1998
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Övrigt
Vikt
838 g
Språk
Svenska