Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
En deppig dag

En deppig dag

Inbunden bok Bonnier Impact. 2002. 104 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Ett hundratal uttrycksfulla fotografier av djur med korta kommentarer ger dig perspektiv på tillvaron och visar att du inte är ensam om att känna dig misslyckad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100580469
Titel
En deppig dag
Författare
Bradley Trevor Greive
Förlag
Bonnier Impact
Utgivningsår
2002
Omfång
104 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
158 x 157 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
280 g
Språk
Svenska
Baksidestext


En bedårande presentbok som kan muntra upp vem som helst som känner sig lite nere. Ett hundratal svartvita fotografier av djur (snarlika oss människor - du känner igen dig själv och säkert någon i din omgivning)) och korta texter leder dig genom en deppig dag - hur den känns, vad som är orsaken och hur du slutligen övervinner den.
En deppig dag är en liten bok som ger dig perspektiv på tillvaron och visar att du inte är ensam om att känna dig misslyckad.Boken har blivit en enorm succé i stora delar av världen och har sålt i hundratusentals exemplar.Bradley Trevor Greive är en hängiven djurvän och stöder genom sin bok framför allt The Taronga Foundation och Western Plains Zoo, som verkar för bevarandet av miljö och djurliv i Australien.