Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
RINGSJÖN – MER ÄN BARA VATTEN

RINGSJÖN – MER ÄN BARA VATTEN

av

Inbunden bok. Ringsjöns vattenråd. 2013. 142 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! – Format ca 21x26 cm. –– "Hon vill att Ringsjön blir Skånes pärla igen! – Syftet är att lyfta fram en positivare bild. – Jag har en uppfattning om att människor åker runt, och inte till Ringsjön. I mitten av förra seklet vallfärdade skåningarna till Ringsjön för att bada. Sjön beskrevs som Skånes pärla. Sedan hände något. På 1960-talet ökade näringen i sjön och siktdjupet minskade drastiskt. Boskap som drack ur sjön dog på grund av alggifter. Sjön tappade snabbt sin plats som självklar rekreationsplats. – Det blev en dyngpöl som inte gick att bada i, säger Marie Brandt som själv bor i Stehag och ofta är vid sjön. Till vardags jobbar Marie Brandt som frilansande miljöjournalist, men även som miljöstrateg på Eslövs kommun. Men det är i egenskap av journalist som hon nu skrivit boken Ringsjön, med undertiteln Mer än bara vatten. – Jag gick till Ringsjöns vattenråd och presenterade idén och de nappade. De har varit helt fantastiska. Marie Brandt har gjort intervjuer med allt från yrkesfiskare, fågelskådare, professorer till värdshusvärdar." - Lisa Winqvist, SkD. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

RINGSJÖN – MER ÄN BARA VATTEN RINGSJÖN – MER ÄN BARA VATTEN RINGSJÖN – MER ÄN BARA VATTEN RINGSJÖN – MER ÄN BARA VATTEN RINGSJÖN – MER ÄN BARA VATTEN

Förlagsfakta

ISBN
9789163743528
Titel
Ringsjön : mer än bara vatten
Författare
Brandt, Marie
Förlag
Höör : Ringsjöns vattenråd
Utgivningsdatum
2013
Språk
Svenska