Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Resan till Credo

Resan till Credo

Inbunden bok. Kyrkans och den kristna trons symboler är temat i denna kapitelbok för barn 10-13 år. Libris förlag. 1998-01-01. 128 s. Inbunden. 19x13,8x1,3cm. 212 gram.

Gott skick. UR BAKSIDESTEXTEN - - - X - - - En dag när Christian står utanför sportaffären märker han att någon sticker till honom en lapp. »Du är inbjuden till kungens stora fest« har någon skrivit för hand. »Hitta porten med dödens och segerns tecken«. . - - - X - - - Det är den dagen som Christian och hans vän Katrine börjar den fascinerande och strapatsrika resan till Credo, trons land Det är de hemliga tecknen som visar dem vägen men de måste vara uppmärksamma Det är lätt att hamna fel. Kyrkans och den kristna trons symboler är temat i denna kapitelbok för barn 10-13 år. Utmärkt för egen läsning eller högläsning i grupp. Samtalsfrågor och lektionsförslag finns i slutet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9171952632
Titel
Resan till Credo
Författare
Bredvik Orvik - Anne Marie
Förlag
Libris förlag
Utgivningsår
1998
Bandtyp
Inbunden
Vikt
212 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kyrkans och den kristna trons symboler som hemliga ledtrådar - det är temat för Resan till Credo, en bok som till viss del kan liknas vi Kristens resa.
     Boken är skriven som en spännande berättelse som utspelar sig i landet Credo där huvudpersonen Christian får ledtrådar av bland annat korset, duvan, det allseende ögat - och förstås - fisken.I berättelsen lär man sig tyda och förstå de gamla kristna symbolerna.
     Samtalsfrågor och lektionsförslag finns längst bak i boken.