Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Akutpsykiatri

Akutpsykiatri

Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2011. 304 sidor.

Nära nyskick. Mjukband 21x15 cm. Lila/vit pärm.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789144037295
Titel
Akutpsykiatri
Författare
Sven Andersch - Karin Asztély - Anders Bergstedt - Eva Edin - Ingvar Karlsson - Claes Lind - Lennart Lundin - Bo Söderpalm - Kent Thuresson - Margda Waern - Christina Wånge
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2011
Omfång
304 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
460 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Akuta psykiatriska sjukdomstillstånd har uppmärksammats allt mer på senare år. Inte minst har vi insett vikten av att ställa rätt diagnos och att sätta in adekvat behandling tidigt. Vår ambition är att förmedla dagens kunskapsläge när det gäller omhändertagande av patienter med akuta psykiatriska sjukdomstillstånd. Akutpsykiatri kan därmed utgöra ett värdefullt komplement till lokala riktlinjer och behandlingstraditioner.

Boken behandlar ingående de praktiska frågor som kan uppstå i den akuta situationen, alltifrån patientbemötande till konkreta behandlingsförslag. Områden som katastrofpsykiatri och mångkulturell psykiatri belyses utförligt. Akutpsykiatri är i första hand avsedd att användas av jourläkare inom specialistpsykiatrin och primärvården men är också användbar för alla som i sin verksamhet möter akut psykiskt sjuka.

Boken är framtagen i samarbete mellan företrädare för Sahlgrenska Universitetssjukhuset och Sahlgrenska Akademin, Göteborgs Universitet. Den förenar på så sätt en omfattande klinisk erfarenhet med senaste vetenskapliga rön inom akutpsykiatrin. Vår förhoppning är att kunna tillgodose det allt mer angelägna behovet av en gedigen och samtidigt lättanvänd akutpsykiatribok.