Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
American psycho

American psycho

Pocketbok Norstedts Pocket. 4 uppl. 2002. 412 sidor.

Gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Skavning längs kanterna. Brytveck på pärmens framsidas nedre hörn. Fin inlaga. [rum 2]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9172632518
Titel
American psycho
Författare
Bret Easton Ellis
Förlag
Norstedts Pocket
Utgivningsår
2002
Omfång
412 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
0 x 180 mm
Vikt
215 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Patrick Bateman är ung, snygg, välutbildad och intelligent. Dessutom är han rik, med privatförmögenhet och goda inkomster från Wall Street. Han rör sig i fina kretsar, på Manhattan, klär sig dyrt och har exklusiv smak. Ingen anar vad som döljer sig bakom den perfekta fasaden… American Psycho är en grym bok, dels i de fruktansvärda scenerna av våld och vansinne, dels i skildringen av en värld där moral ersatts av mode, där människor värderas som varumärken och där egoismen dikterar de mänskliga relationerna. En tom och ytlig och till sist omänsklig värld. Det är en skakande roman men samtidigt en storartad samtidsskildring och karakteristik av en människotyp. Här finns också humor och satir och en stil som röjer en stor författare, en modern moralist. American Psycho av Bret Easton Ellis, född 1964, är en av de mest skrämmande böcker som skrivits om vår tid. Den kom 1991 och skildrar en värld där moral ersatts av mode, människovärde av varumärken och där egoismen upphöjts till norm.