Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Långa patrullen

Långa patrullen

Inbunden bok Bonnier Carlsen. 1 uppl. 2005. 367 sidor.

Mycket gott skick. Boken är egentligen i nära nyskick om det inte vore för en gammal intorkad fläck från te eller kaffe på långa sidsnittet mot bakre pärmen.. Den är ca 5 x 10 mm och här inte trängt in på själva sidorna i boken. I övrigt som sagt, nära nyskick! B&U

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163845376
Titel
Långa patrullen
Författare
Brian Jacques
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2005
Omfång
367 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
141 x 220 mm Ryggbredd 29 mm
Vikt
514 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den unge Tammos dröm är att bli medlem av Långa patrullen, den legendariska elitstyrkan med kämpande harar som tjänar Cregga Rosöga, Salamandastrons härskarinna.  I hjärtat av Mossblommeskogen står klostret Redwall, en fristad och ett skydd för Mossblommas fredliga djur. Men allt är inte som det ska vara: den södra muren håller på att rasa och klostret står oskyddat mot angripare.  Damung Warfang går i spetsen för en armé av mördare och banditer som skövlar och plundrar allt i sin väg. Kan någon hindra honom från att lägga Redwall under sig?  Tack och lov så kommer Långa patrullen till undsättning, och Tammo får se sin dröm gå i uppfyllelse.  ”Långa patrullen” är Redwall i högform. Här bjuds på spännande äventyr, medryckande kampsånger, roliga fester och vi får möta massor av gamla och nya vänner.  Brian Jacques bokserie om djuren på Redwall och deras kamp för ett liv i fred och frihet har gjort succé över hela världen.  Brian Jacques provade på många spännande jobb innan han började skriva äventyrsberättelser. Han har varit bland annat sjöman, lastbilschaufför, ståuppkomiker, polis, boxare, folksångare och hamnarbetare. Han bor i Liverpool och sänder varje söndag sitt eget radioprogram "Jakestown", där han drar skämt och spelar operamusik. Jacques har gjort sig känd som något av en expert på De tre tenorerna.