Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vägen till vinnande aktier – En toppförvaltarens guide till goda investeringar

Vägen till vinnande aktier – En toppförvaltarens guide till goda investeringar

Inbunden bok. Volante. 1 uppl. 2018. 113 sidor.

Mycket gott skick. Rikt illustrerad med svartvita grafer. Gallrad/såld biblioteksbok (stämplad "Makulerad"). Pärmarna är laminerade med skyddsplast, men det är alltså inget särskilt biblioteksband; däremot finns enkel standardutrustning för biblioteksböcker, inkl. streckkod, klisterlapp med chip, hyllsignum.
Vissa ytliga hanteringsspår syns på pärmarna, men annars är detta ett fint och välhållet exemplar, som inte tycks ha lånats/lästs i någon stor utsträckning.

"Vad utmärker en vinnande och prisvärd aktie? Hur slår man index, gång på gång? Hur känner man igen ett särskilt bra företag? Och hur bidrar denna kunskap till lyckade investeringar på den globala aktiemarknaden?"

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 64 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188869449
Titel
Vägen till vinnande aktier : en toppförvaltarens guide
Författare
Brock, Andreas
Förlag
Volante
Utgivningsår
2019
Omfång
113 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 217 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
310 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vad utmärker en vinnande och prisvärd aktie? Hur slår man index, gång på gång? Hur känner man igen ett särskilt bra företag? Och hur bidrar denna kunskap till lyckade investeringar på den globala aktiemarknaden? I Vägen till vinnande aktier delar fondförvaltaren Andreas Brock med sig av sina hemligheter. Genom att bedöma vinst- tillväxt och vinstkvalitet visar han hur lönsamma investeringar kan identifieras över hela världen inklusive "special situations", aktier som kan öka med 100 - 1 000 procent på kort tid. Andreas Brock är fondförvaltare på Coeli i Stockholm och internationellt topprankad aktieanalytiker i byggsektorn. Han har en MBA-examen från London Business School, är CFA Charterholder och har bott i Kina, Singapore, Schweiz och Storbritannien. "Andreas Brock är en engagerad aktiv investerare. I denna kompakta och tillgängliga bok visar han hur han hittar aktier med hög investeringspotential." Elroy Dimson, professor i  finansiell analys vid Cambridge Judge Business School och professor emeritus vid London Business School