Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Bruce Dickinson - En självbiografi : What does this button do?

Bruce Dickinson - En självbiografi : What does this button do?

Inbunden bok HarperCollins Nordic. 2017. 412 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst. "Jag var finnig, bar anorak och utsvängda jeans och körde en oerhört ocool moppe. Och just det, min högsta dröm var att bli trummis." Bruce Dickinson, Iron Maidens legendariska frontfigur, är en av världens mest ikoniska sångare och låtskrivare. Men han är också flygkapten, flygentreprenör, motivationstalare, ölbryggare, författare, programledare i radio, filmmanusförfattare och internationell fäktare. I "Bruce Dickinson - En självbiografi: What does this button do?" begrundar Bruce livets bergochdalbana. Han berättar på sitt eget anarkistiska vis om sin excentriska brittiska uppväxt, Iron Maidens explosionsartade genombrott och om att åkalla de mörka krafterna. Han skriver om fäktningens filosofi, varför flygplan är så vackra och om sin kamp mot cancern. Denna efterlängtade självbiografi är djärv, ärlig, intelligent och rolig. Den fångar en rockikons liv, känslor och tankar och kommer garanterat glädja både inbitna fans och andra. Bruce Dickinson har varit sångare i Iron Maiden i över trettio år och har dessutom haft en framgångsrik solokarriär. Iron Maiden har sålt över 90 miljoner album och uppträtt över 2000 gånger vilket gör dem till ett av de mest framgångsrika rockbanden någonsin. Bruce Dickinson bor i London.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789150929980
Titel
Bruce Dickinson En självbiografi: What does this button do?
Författare
Bruce Dickinson
Förlag
HarperCollins Nordic
Utgivningsår
2017
Bandtyp
Inbunden
Vikt
500 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den efterlängtade biografin från den storslagna och mångfacetterade sångaren i Iron Maiden, ett av de mest inflytelserika och bestående hårdrocksbanden i världen! Nu använder Bruce Dickinson sin kreativitet, energi och passion till att själv berätta historien om sitt liv, inklusive de trettio åren med Iron Maiden, solokarriären, den turbulenta barndomen, tidiga skolår och tidiga band, om faderskap och familj och den senaste kampen mot cancer. Detta är så nära in på livet du kan komma på en av världens mest intressanta män och en sann legend inom hårdrocken!