Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Filosofins historia : från antikens naturfilosofer till dagens moderna tänkare

Filosofins historia : från antikens naturfilosofer till dagens moderna tänkare

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 240 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// »Filosofin börjar med undran«, säger Platon – en av västerlandets största och mest kända filosofer. Och visst finns det mycket i vår tillvaro att fundera på och förundras över – Vad är varat? Har människan en fri vilja? Vad är mod? Frågor som dessa har filosofer i alla tider sysslat med, frågor om vår existens och hur vi når kunskap om verkligheten.

I Filosofins historia får vi ta del av den fängslande berättelsen om den västerländska filosofin genom 2 500 år, från antikens naturfilosofer till dagens moderna tänkare. Professor Bryan Magee, som själv är välkänd filosof och författare och populär producent av program i brittisk radio och tv, ger här en utförlig översikt av tänkandets historia. Han har en förmåga att tydliggöra komplicerade filosofiska problem som gör hans bok lättillgänglig för filosofiskt obevandrade läsare, samtidigt som den går tillräckligt på djupet för att vara givande även för filosofistuderande.

Filosofins historia tar upp de viktigaste frågorna, belyser de stora filosofiska problemen och analyserar de mest betydelsefulla filosofernas centrala verk. Boken är illustrerad med över fyra hundra färgbilder vilka bara för sig själva ger en lysande introduktion till den västerländska filosofin.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174248050
Titel
Filosofins historia : från antikens naturfilosofer till dagens moderna tänkare
Författare
Magee, Bryan
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2018
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
204 x 243 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
933 g
Språk
Svenska
Baksidestext
»Filosofin börjar med undran«, säger Platon – en av västerlandets största och mest kända filosofer. Och visst finns det mycket i vår tillvaro att fundera på och förundras över – Vad är varat? Har människan en fri vilja? Vad är mod? Frågor som dessa har filosofer i alla tider sysslat med, frågor om vår existens och hur vi når kunskap om verkligheten.I Filosofins historia får vi ta del av den fängslande berättelsen om den västerländska filosofin genom 2 500 år, från antikens naturfilosofer till dagens moderna tänkare. Professor Bryan Magee, som själv är välkänd filosof och författare och populär producent av program i brittisk radio och tv, ger här en utförlig översikt av tänkandets historia. Han har en förmåga att tydliggöra komplicerade filosofiska problem som gör hans bok lättillgänglig för filosofiskt obevandrade läsare, samtidigt som den går tillräckligt på djupet för att vara givande även för filosofistuderande.Filosofins historia tar upp de viktigaste frågorna, belyser de stora filosofiska problemen och analyserar de mest betydelsefulla filosofernas centrala verk. Boken är illustrerad med över fyra hundra färgbilder vilka bara för sig själva ger en lysande introduktion till den västerländska filosofin.