Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Barbaras papper. Förslag till festliga inviter.

Barbaras papper. Förslag till festliga inviter.

Byggförlaget - kultur. 2004. Inbunden bok i välbevarat skick! Vit klisterlapp sitter över liten skada pärmen bak. 159 sidor. Hur bjuder man till fest? Den strama och formella festen eller den mer informella kompisträffen. Dopet, barnkalaset, maskeraden, bröllopet, disputationsmiddagen eller femtioårsfesten. Hur kan en inbjudan se ut och hur ska jag formulera mig? I mer än tio år har Barbara Bunke hjälpt till att utforma inbjudningskort, placeringskort, menyer och gratulationskort. Här har hon samlat delar av sin kollektion för den som själv vill utforma festens olika pappersvaror. De flesta förslagen är mycket enkla att utföra på dator, med penna, sax och färglåda som huvudsakliga redskap. Utan att vara alltför fingerfärdig är det möjligt att själv göra altarskåpsvikningar, kuvert, stämplar och collage genom att följa de enkla anvisningarna. Övre plan.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9179881823
Titel
Barbaras papper. Förslag till festliga inviter
Författare
Barbara Bunke
Förlag
*Byggförlaget
Utgivningsår
1999
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 210 mm
Vikt
744 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hur bjuder man till fest? Den strama och formella festen eller den mer informella kompisträffen. Dopet, barnkalaset, maskeraden, bröllopet, disputationsmiddagen eller femtioårsfesten. Hur kan en inbjudan se ut och hur ska jag formulera mig? I mer än tio år har Barbara Bunke hjälpt till att utforma inbjudningskort, placeringskort, menyer och gratulationskort. Här har hon samlat delar av sin kollektion för den som själv vill utforma festens olika pappersvaror. De flesta förslagen är mycket enkla att utföra på dator, med penna, sax och färglåda som huvudsakliga redskap. Utan att vara alltför fingerfärdig är det möjligt att själv göra altarskåpsvikningar, kuvert, stämplar och collage genom att följa de enkla anvisningarna.