Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den mjuka maskinen / Biljetten som exploderade / Novaexpressen

Den mjuka maskinen / Biljetten som exploderade / Novaexpressen

av

Häftad bok. Funclub.

Nyskick. Den mjuka maskinen. Anders Lundberg, översättning och efterord. 2005. 243 s. + Biljetten som exploderade. Jonas Thente, översättning och efterord. 2005. 235 s. + Novaexpressen. Torsten Ekbom, översättning. [Ny utg.] / Anders Lundberg och Jonas Thente, revidering och adaptering ; Jonas (J) Magnusson, efterord. 2005. 198 s. 3 vol.

FRI FRAKT inrikes Fraktfritt Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

17 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9197569003
Titel
Den mjuka maskinen
Författare
William S. Burroughs
Förlag
Modernista
Utgivningsdatum
20050101
Omfång
243 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
130 x 200 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
333 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Novaligan har slagit till mot jorden och blåst mänskligheten. Nu drar dom härifrån och vilken minut som helst kommer hela jävla skithuset att flyga i luften. Men Uranus-Willy har golat. Han har fått torskarna att fatta läget. Språket är ett virus. Verkligheten är en film. Du är en mjuk maskin och ditt liv är ett redan färdigskrivet manus. Den mjuka maskinen är den första delen av William S. Burroughs cut-uptrilogi en intergalaktisk agenthistoria om gerillakrig och tankekontroll, där hallucinatorisk science fiction kolliderar med Shakespeare och Rimbaud när Burroughs med sin satiriska skalpell frilägger det kapitalistiska konsumtions- och mediesamhällets ruttna kloaksystem. William S. Burroughs [1914-1997] föddes i Saint Louis, USA. Han är en av den amerikanska efterkrigstidens mest inflytelserika författare, men hans inflytande sträcker sig långt utanför litteraturen och han framstår idag som mer ofrånkomlig än någonsin. Hans genombrott var romanen Den nakna lunchen [1959].