Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Tiare : barnet som föll ner från himlen

Tiare : barnet som föll ner från himlen

Inbunden bok Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2007. 265 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Stämplad "recensionsexemplar" på övre snittet. Fin bok av författaren till I kloka kvinnors sällskap.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789100112851
Titel
Tiare
Författare
Célestine Vaite
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2007
Omfång
265 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
EN LIVSBEJAKANDE, CHARMIG ROMAN OM LIVET PÅ TAHITII den lilla tahitiska staden Faa’a är vardagens sysslor behagligt förutsägbara. Men ingen kan fly från släktens vakande öga. Skvaller förflyttar sig kvickt och snart vet varje kusin, faster och granne vad som händer. Och Materena Mahi har ett problem som alla talar om: hennes man Pito är en slarver. Han har aldrig ställt upp för sin familj och nu när barnen är vuxna bryr han sig verkligen inte om sin fru. Pito å sin sida oroar sig över att Materena håller på att förändras. Hon har fått ett eget program på radion och tillbringar allt mer tid på jobbet och med sina väninnor istället för att komma hem och laga mat åt honom. Och varför i all världen ska hon lära sig att köra bil?När babyn Tiare överges hos hennes överrumplade farföräldrar lämnar Materena över den lilla flickan i Pitos famn för att ge honom en andra chans att visa vad han går för. Angelägen om att ställa saker till rätta gör Pito allt för att bevisa för sin fru, sitt barnbarn och viktigast av allt – för sig själv – att han duger!Tiare är en livsbejakande charmig roman om livet för familjen Mahi på Tahiti ­– en berättelse om stora förändringar på en liten ö och om kärleken som övervinner allt. Romanen är en fristående uppföljaren till den internationella succén I kloka kvinnors sällskap. ”Livet på Tahiti har sin egen rytm och så har också den här behagligt syrliga humoristiska romanen” Bulletin "En oförglömlig hjältinna: Materena är passionerad, smart och fylld av visdomsord... mot slutet vill du som läsare ha mer, mer, mer" Kirkus Review