Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Berättelsen om Narnia del 1-4 (1. Min morbror trollkarlen, 2. Häxan och lejonet, 3. Hästen och hans pojke och 4. Caspian, prins av Narnia)
Berättelsen om Narnia del 1-4 (1. Min morbror trollkarlen, 2. Häxan och lejonet, 3. Hästen och hans pojke och 4. Caspian, prins av Narnia) Berättelsen om Narnia del 1-4 (1. Min morbror trollkarlen, 2. Häxan och lejonet, 3. Hästen och hans pojke och 4. Caspian, prins av Narnia) Berättelsen om Narnia del 1-4 (1. Min morbror trollkarlen, 2. Häxan och lejonet, 3. Hästen och hans pojke och 4. Caspian, prins av Narnia) Berättelsen om Narnia del 1-4 (1. Min morbror trollkarlen, 2. Häxan och lejonet, 3. Hästen och hans pojke och 4. Caspian, prins av Narnia)

Berättelsen om Narnia del 1-4 (1. Min morbror trollkarlen, 2. Häxan och lejonet, 3. Hästen och hans pojke och 4. Caspian, prins av Narnia)

Häftad bok. Bonnier Carlsen.

Mycket gott skick. Böckerna är från lite olika utgåvor. Del 1 är häftad (danskt band), del 2 och 4 är inbundna (kartonnage) och del 3 är häftad. De första två böckerna är i mycket gott skick. Tredje är i gott skick men snedläst. Fjärde har en fläck över snittet och baksidan av pärmen samt en bortriven bit längst ner på de två sista (tomma) sidorna. Utgivna 2017+1975+1989+1961. 206+173+150+175 sidor.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 64 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789163893469
Titel
Min morbror trollkarlen
Författare
Lewis, C. S.
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2017
Omfång
206 sidor
Bandtyp
Storpocket
Mått
135 x 210 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
230 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Min morbror trollkarlen" är den första delen i serien Narnia. Det här är berättelsen om något som hände i slutet av 1800-talet. Det är en berättelse av stor vikt, för den förklarar hur alla resorna mellan vår värld och landet Narnia började. För att pröva kraften hos ett par magiska ringar skickas pojken Digory och hans kamrat Polly ut i det okända. De hamnar i en främmande värld och får med egna ögon uppleva hur landet Narnia föds, själva skapelsen. De möter även Aslan, lejonet, som utstrålar en sådan godhet och kraft att barnen inte tvekar att på hans uppdrag ge sig ut i Narnia för att bekämpa de onda makter som hotar denna värld. I sju böcker målar C. S. Lewis upp en fantasivärld, Narnia. I serien ingår titlarna "Min morbror trollkarlen", "Häxan och lejonet", "Hästen och hans pojke", "Caspian, prins av Narnia", "Kung Caspian och skeppet Gryningen", "Silvertronen" och "Den sista striden".