Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Maya-hypotesen - Svenskarnas roll för Gaias födelse år 2012

Maya-hypotesen - Svenskarnas roll för Gaias födelse år 2012

Häftad bok.

Nära nyskick. Detta är en kort ganska intuitiv skiss (120 sidor) på svenska som ger en teori om världens framtid utifrån Mayakalendern.
Den beskriver planetens utveckling genom Mayakulturens sätt att tolka olika händelser med hjälp av sina tidscykler. Boken beskriver på ett konkret sätt de olika tidsepokerna genom utvecklingen. Den visar på olika utvecklingsfaser som mänskligheten gått igenom samt en trolig fortsättining på evolutionen - in i Gaia Harmonicus....
"Beror de omvälvningar vi ser i omvärlden på att Jorden just har börjat slutfasen på sin utveckling till en ny och högre form av organism, Gaia Harmonicus?
Skulle uppkomsten av denna organism kunna innebära slutet på den mänskliga historien och en möjlighet för människorna att leva i harmoni med varandra och med naturen? Har svenskarna en speciell roll att initiera skapandet av denna organism genom meditationerna vid Venuspassagerna år 2004 och 2012 och att sedan organisera den planitära människans pyramidbygge? Var Mayafolket det första folket på Jorden som var i intuitiv kontakt med den universella rytmik som bestämmer uppkomsten av liv och medvetande i universum? Är det möjligt att förutsäga den möjliga uppkomsten av en harmoniskt integrerad planet till åren 2011-2012, och vad måste vi göra för att detta isåfall ska kunna hända?
Maya-Hypotesen, som för första gången erbjuder en tolkning av mayafolkets tidscykler och utifrån denna ges ett alternativt perspektiv på den mänskliga existensen, I boken försöker författaren besvara ovanstående frågor. Frågor som är av avgörande betydelse för alla som vill engagera sig för detta fortsatta livet på Jorden".
Calleman, 1994.Häftad.119 sidor.Laminat.Språk:Svenska.Nära nyskick.(13)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish