Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Lev mer, tänk mindre : Bli fri från nedstämdhet och depression med metakognitiv terapi

Lev mer, tänk mindre : Bli fri från nedstämdhet och depression med metakognitiv terapi

Pocketbok.

Nyskick. Norstedts | Utg. 2020 | Pocket | 166 s. | 9789113097213 | Denna bok är NY. Natur & vetenskap : Friskvård | Spel | Sport : Hälsa, skönhet & sex | Originaltitel: Lev mere, taenk mindre | Språk: Svenska ------ Mer info: Lev mer, tänk mindre visar hur du med hjälp av metoden metakognitiv terapi (MCT) kan bli fri från depression och nedstämdhet. Terapiformen håller på att slå igenom på bred front i världen, som ett nytt sätt att behandla depression.Depression är ett växande problem för allt fler, och WHO larmar om att depression inom tre år blir den största sjukdomsbördan i världen. Men vad kan man som enskild göra åt det? Vi har vant oss vid att tackla en kris genom att bearbeta den, tänka och analysera - men det är enligt behandlingsformen fel väg att gå. I stället bör vi låta saker passera och metakognitiv terapi lär oss hur.Boken introducerar metoder för den som lider av nedstämdhet, men är även användbar för den som vill slippa hamna där. Genom att sluta grubbla och oroa oss återfår vi livsglädje och energi.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113097213
Titel
Lev mer, tänk mindre : bli fri från nedstämdhet och depression med metakognitiv terapi
Författare
Callesen, Pia
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2020
Omfång
166 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
117 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lev mer, tänk mindre visar hur du med hjälp av metoden metakognitiv terapi (MCT) kan bli fri från depression och nedstämdhet. Terapiformen håller på att slå igenom på bred front i världen, som ett nytt sätt att behandla depression.

Depression är ett växande problem för allt fler, och WHO larmar om att depression inom tre år blir den största sjukdomsbördan i världen. Men vad kan man som enskild göra åt det? Vi har vant oss vid att tackla en kris genom att bearbeta den, tänka och analysera - men det är enligt behandlingsformen fel väg att gå. I stället bör vi låta saker passera och metakognitiv terapi lär oss hur.

Boken introducerar metoder för den som lider av nedstämdhet, men är även användbar för den som vill slippa hamna där. Genom att sluta grubbla och oroa oss återfår vi livsglädje och energi.

Ytterligare medarbetare:
Författare: Callesen, Pia
Designers: Sokcic, Miroslav
Översättare: Sjöberg, Henrik