Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Uthållighetsträning : en bok för bättre resultat

Uthållighetsträning : en bok för bättre resultat

Inbunden bok. Kosta Förlag. 2009. 163 sidor.

Mycket gott skick. Stämpel Rec. ex försättsbladet

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197716093
Titel
Uthållighetsträning : en bok för bättre resultat
Författare
Porsman Reimhult, Camilla
Förlag
Kosta Förlag
Utgivningsår
2009
Omfång
163 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
235 x 215 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
732 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det här är en bok för dig som älskar uthållighetsträning och satsar hårt på att bli så bra du någonsin kan bli. Uthållighetsträning. En bok för bättre resultat lär dig att det inte är hur många träningstimmar du maximalt kan peta in ditt träningsprogram som räknas, utan hur mycket och hur pass hård träning du klarar av att återhämta dig ifrån. Du lär hur du optimerar återhämtningen och periodiserar din träning för maximal prestationsförbättring. Boken ger dig tips på långsiktig träningsplanering och -analys. Här kan du inhämta ingående kunskaper om träningsmetoder som pulsträning och på samma gång lära dig hur du bli bättre på att avläsa kroppens signaler i fråga om vilken intensitet du ska hålla och din hälsa i stort. Med boken hjälp lär du dig träna smartare och på så vis få ut mer av varje enskilt träningspass.

Uthållighetsträning. En bok för bättre resultat erbjuder också massor av inspiration. Några av idrotts-Sveriges främsta profiler, Charlotte Kalla, Mustafa Mohamed, Gustav Larsson och Veronica Andreassson, bjuder frikostigt på sina metoder för uppladdning och återhämtning. Du får ta del av deras träningstips och tankar kring sådant som kost och motivation.

En del av boken handlar om hur och vad du ska äta och dricka för att få ut mesta möjliga av din träning. Uthållighetsträning. En bok för bättre resultat ger dig också en mängd tips på hur du förebygger skador och sjukdomar orsakade av överträning, samt hur du gör det bästa av ett ofrivilligt träningsuppehåll.

Boken innehåller dessutom ett unikt avsnitt om funktionskläder som lär dig allt du behöver veta för att hitta rätt bland marknadens enorma utbud. Här förklaras hur rätt klädsel hjälper dig att orka träna hårdare. Detaljerade köpguider tipsar dig om vad du särskilt ska tänka på när du köper din utrustning.