Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Mamma, pappa, barn

Mamma, pappa, barn

Pocketbok Pocketförlaget. 2009. 343 sidor.

Mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186067106
Titel
Mamma, pappa, barn
Författare
Carin Gerhardsen
Förlag
Pocketförlaget
Utgivningsår
2009
Omfång
343 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
111 x 179 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
193 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hammarbypolisen i Stockholm måste handla snabbt. På kort tid inträffar det två mord som båda hamnar på kriminalkommissarie Conny Sjöbergs bord.
En sextonårig flicka med trassliga familjeförhållanden hittas strypt på en toalett på en Finlandsfärja. Kvar finns hennes lillasyster som befinner sig i en situation ingen fjortonåring borde behöva hamna i.
Under ett joggingpass finner polisen Petra Westman ett svårt medtaget spädbarn i en buske och i närheten påträffas en kvinna utan id-handlingar död.
Samtidigt vaknar en treårig flicka en morgon och finner att hon är alldeles ensam. Hennes pappa är utomlands och alla tecken tyder på att hennes mamma har tagit lillebror med sig och flyttat därifrån. Hanna är ensam kvar, inlåst i lägenheten. Och tiden går.

Mamma, pappa, barn utspelas under några få koncentrerade dagar i september. Med snabba klipp och högt tempo för Carin Gerhardsen berättelsen framåt och släpper inte greppet om läsaren för ett ögonblick. Boken är del två i Hammarbyserien och uppföljaren till den uppmärksammade deckaren Pepparkakshuset som sålt i över 45 000 exemplar i pocket.

"En av de hittills starkaste kriminalromanerna i år."
Sydsvenskan

"En bok som trots att jag inte är någon deckarfantast får mig att ligga fastlåst i soffan. Boken är spännande, hemsk och går bara inte att släppa."
Hemmets Journal

"Carin Gerhardsen har än en gång lyckats skapa trovärdiga personer och psykologiskt möjliga skeenden."
BTJ

"Gerhardsen skriver väl och har lärt sig hur man på ett konstruktivt sätt förvillar läsaren med falska spår. Jag gillar det här."
Dast Magazine