Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
 Bruno Björn och Benny Burro 2 - Vargatider

Bruno Björn och Benny Burro 2 - Vargatider

Seriealbum

Mycket gott skick. RSR Epix, Mini-Pyramid, 1 upplagan 1992. Seriealbum i färg 48 sidor. Skick: "FN-". Fint begagnat skick. Albumet är en aning rullat i ryggen. En härlig serie för alla åldrar av världens mest älskade serieberättare, den geniale Kalle Anka-tecknaren Carl Barks. Nu kommer äntligen dessa glömda seriepärlor samlade i album!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9170896011
Titel
Bruno Björn och Benny Burro – Vargatider
Författare
Carl Barks
Förlag
Epix
Utgivningsår
1992
Omfång
48 sidor
Bandtyp
Häftad
Språk
Svenska
Baksidestext
Carl Barks, tecknaren som skapade figurer som Farbror Joakim och Alexander Lukas, är säkert tidernas mest älskade serieberättare! Hans Kalle Anka-serier från 40- och 50-talen är klassiker som otaliga vuxna har livliga barndomsminnen av, och som ideligen trycks om för nya generationer barn och vuxna, både i serietidningar och i dyra bokutgåvor. Men Barks' serier från fyrtiotalet om björnen Bruno och åsnan Benny har märkligt nog och alldeles orättvist förblivit nästan okända. Fast också de är underbart roliga. Detta är det första försöket överhuvudtaget i hela världen att samla dessa små mästerverk i album i kronologisk följd från början. Sanslöst, halsbrytande roliga är de äventyr som Bruno Björn och Benny Burro råkar in i när Bruno får någon av sina vilda idéer - som att fånga en varg med Benny som bete. Bruno försöker sig också som cowboy och tjurfäktare, tampas med ett berglejon, lär sig slagrutans mysterier och försöker vinna en vacker señoritas hjärta. Sex serieklassiker från fyrtiotalet.