Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Skägg - den ultimata handboken

Skägg - den ultimata handboken

Inbunden bok Nicotext. 2016. 201 sidor.

Nära nyskick. Format 22 x 12,5 cm Vikt 375 g.
Inbundet helklotband, svart läsband, rikt illustrerad i sv/v av Magdalena Nyberg. "Skägg har funnits så länge människan vandrat på vår planet. I modern tid har skägget varit något man medvetet odlat eller kapat utifrån olika modetrender. Ibland har långa helskägg varit hetast, ibland riktigt yviga mustascher och på 70-talet var det polisonger som gällde. Vikingar hade det, fiskare har det, för att inte glömma skäggets urfader, Jesus. Skägg har helt enkelt alltid varit coolt. På senare tid har skägg till och med fått ett uppsving det är nu högsta mode med håriga hakor. Det finns lika många sorters skägg som det finns män. I den här boken har vi samlat ett helt gäng olika stilar samt tips på hur du fixar och friserar dem." Innehåll: Skäggskötsel, Tillbehör & produkter, Ansiktsformer, Skägg, Mustascher, Polisonger, Kroppshår, Private parts mm. // Bilden avser den aktuella boken som levereras. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN för beställning av flera av mina böcker samtidigt. [3729]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789187397172
Titel
Skägg : mustasch, polisonger, skäggskötsel, kroppshår, rakning
Författare
Carl-Johan Gadd - Gustaf Wollin
Förlag
Nicotext
Utgivningsår
2015
Omfång
201 sidor
Bandtyp
Klotband
Mått
130 x 222 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
320 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Skägg har funnits så länge människan vandrat på vår planet. I modern tid har skägget varit något man medvetet odlat eller kapat utifrån olika modetrender. Ibland har långa helskägg varit hetast, ibland riktigt yviga mustascher och på 70-talet var det polisonger som gällde. Vikingar hade det, fiskare har det, för att inte glömma skäggets urfader, Jesus. Skägg har helt enkelt alltid varit coolt. På senare tid har skägg till och med fått ett uppsving det är nu högsta mode med håriga hakor.

Det finns lika många sorters skägg som det finns män. I den här boken har vi samlat ett helt gäng olika stilar samt tips på hur du fixar och friserar dem.

Den ultimata handboken SKÄGG ingår i en bokserie som även består av De ultimata handböckerna Knut, Drinkar & Flätor.

Recensioner:
"Den hårintresserade (jag bortser nu från vad som råkar finnas på huvudet och hur det ska behandlas) kommer i och med denna bok att få sitt intresse helt och hållet tillgodosett. (...) Bra tecknade bilder underlättar för läsaren att välja det som önskas i hårväg."
Erika Storme Martinger, BTJ-häftet, nr 11 2017.

"Ett måste för alla som har behåring i fejan!"
Tidningen QX, augusti 2015

"En enkel och tydligt illustrerad kartläggning av allt från irriterad hud till mer eller mindre avancerade frisyrer. Små skyltar signalerar när en skäggtyp anses extrem (rymdskägg) och man får ta del av visdomsord som 'En lite mer välansad och kammad skogshuggare går alltid hem i stugorna och till och med storstan'."
Olof Åkerlund, Sydsvenskan, 3 augusti 2015

"Omfattande guide till hur du vårdar din håriga haka, klipper olika frisyrer och stajlar håret tjusigt."
Icakuriren, september 2015

"Tredagarsstubb eller moppemusche? Oavsett vilket pappaska gg du kör på får du handledning här".
Vi föräldrar, september 2015

"För den som inte vill stå där med skägget i brevlådan (...) kan den nyutkomna boken 'Skägg' vara ett bra boktips. (...) I boken går [författarna] genom olika produkter som exempelvis hyvel, rakkniv, skum och skäggschampo. De visar vilka skägg som passar vilka ansiktstyper, och de kommer med tips när det gäller till exempel skärsår, inåtväxande hårstrån och att raka kindlinjen. Och så gör de såklart en grundlig genomgång av de olika skäggfrisyrer som finns."
Nolltretton, november 2015
Ytterligare författare: Gadd, Carl-Johan
Ytterligare författare: Wollin, Gustaf
Ytterligare illustratörer: Nyberg, Magdalena