Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mästare, väktare, lögnare, vän

Mästare, väktare, lögnare, vän

Pocketbok. Pocketförlaget. 1 uppl. 2016. 478 sidor.

Nyskick. Leo Junker anländer från Stockholm till det lilla samhället där en äldre man skjutits till döds. Den tredje boken om Leo Junker.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789175791463
Titel
Mästare, väktare, lögnare, vän
Författare
Carlsson, Christoffer
Förlag
Pocketförlaget
Utgivningsår
2016
Omfång
478 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 29 mm
Vikt
276 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det lilla samhället Bruket, i juni 2014. Hoppet om en fridfull midsommar krossas när en äldre man hittas skjuten till döds i sitt hem. Brottsutredningen får förstärkning när Leo Junker anländer från Stockholm och utger sig för att vara från Rikskriminalpolisen. En som inte litar på honom är kriminalassistent Tove Waltersson, som nyligen återvänt till sin hemort efter en längre sjukskrivning.
Bruket är en märklig plats och döljer fler hemligheter än man först tror. I takt med att en händelse avlöser en annan växer något större än sanningen om ett grovt brott fram.
I en annan tid och en annan värld är det Stockholm och 1984. Två poliser ser sin stora chans i skuggorna av ett tillslag, men en ung journalist är fast besluten att avslöja deras hemlighet. De möts en kall natt i november och efter det finns ingen återvändo.

Mästare, väktare, lögnare, vän är den tredje och fristående delen om Leo Junker, och ett storslaget kriminaldrama om kärlek, vänskap, svek och skuld.

En bok med många bottnar och komplex intrig, men framför allt en vacker, välskriven och sorgsen bok om Sverige, om svek och misslyckanden och försoning.
Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Hans serie om Leo Juncker talar direkt till mitt deckarnördiga hjärta - välskriven, lekfull, kärleksfull mot genren men också med en ambition att säga något om vårt samhälle En av årets mer intressanta deckare och väl värd en läsning.

Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet