Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
En komplett guide till spådom & divination

En komplett guide till spådom & divination

Häftad bok

Mycket gott skick. Planetstadens böcker AB. 2000. 272 s. Häftad. Hanteringsspår på pärmen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9189120167
Titel
En komplett guide till spådom och divination
Författare
Cassandra Eason
Förlag
Planetstadens Böcker
Utgivningsår
2000
Omfång
272 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
364 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vill du se in i framtiden?

Den här utförliga och intressanta nya spådomsguiden visar att vi alla har förmågan att locka fram vår naturliga intuition och utveckla vår siarförmåga. Cassandra Eason redogör för många olika traditionella spådomssätt och visar hur du kan ta reda på vad framtiden har att erbjuda dig.
Boken innehåller praktiska anvisningar i olika steg om hur du spår med tarotkort, vanliga spelkort, det kinesiska populära I Ching, vikingarunor, kristaller, Kelternas Ogham-stavar, ser framtiden i teblad, med pendlar, numerologi och i handflator. Oavsett om du vill lära dig att spå för egen del eller om du vill kunna spå andra så står allt du behöver veta i den här boken.

Boken innehåller dessutom den intressanta historien bakom varje spådomskonst och visar på ett underbart sätt Cassandra Easons fantastiska förmåga att trollbinda, förklara och intressera läsaren med sin stora kunskap inom divinationskonsten.

Ödet kan förändra våra liv på ett ögonblick, till exempel genom en lotterivinst, en oväntad befordran, uppsägning, sjukdom, sorg eller förälskelse. Ändå är de flesta exempel på det vi kallar ödet åtminstone delvis resultatet av våra egna eller andras handlingar.

Till exempel kan du inte vinna på lotteriet om du inte köper en lott och du kan inte bli befordrad om inte någon väljer att lämna sin befattning eller en högt uppsatt chef bestämmer sig för att inrätta en ny tjänst. Till och med sjukdomar kan orsakas av en genetisk eller personlig svaghet eller genom andras asociala beteende. Dessutom är vår reaktion på ödet avgörande när det gäller att bestämma vår framtida kurs, ibland kan det finnas många vägar att gå som i sin tur kan påverka framtida möjligheter eller svårigheter på olika sätt.
Divination kan avslöja oupptäckta vägar och vägleda oss till det bästa handlingssättet eller den klokaste handlingen, med hjälp av den djupare kunskap som ligger utom räckhåll för våra medvetna jag. Dessa inspirerade insikter kan maskeras av noga uttänkta argument, expertråd eller tvivel och oro, skuldkänslor och förpliktelser som kan fördunkla våra beslut.
Ytterligare författare: Eason, Cassandra