Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Moder jords gömda krafter

Moder jords gömda krafter

Häftad bok Bokförlaget New Page / eKnallen. 2006. 224 sidor.

Mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9189120566
Titel
Moder jords gömda krafter
Författare
Cassandra Eason
Förlag
Bokförlaget New Page / eKnallen
Utgivningsår
2006
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
168 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Moder Jords gömda krafter - hur du för in jordens energier i ditt vardagsliv och får inblick i jordens krafter och underverk.

Denna bok är unik eftersom den tar upp traditionella jordenergier som till exempel ley-linjer, jordljus, skördecirklar, slagruteteknik, kristaller, draklinjer och drakenergier, spiraler, labyrinter, medicinhjul, klippkonst och stenskulpturer, heliga trädgårdar, underjordiska vatten, heliga fyrkanter, forntida stencirklar från världens alla hörn, hur du hittar och avhjälper negativa jordenergier i ditt hem eller på jobbet samt andra närliggande ämnen.

Men boken innehåller även förslag på enkla övningar som lär dig att praktiskt utforska alla de krafter som återfinns i dessa energikällor runt om i världen.

Du kan arbeta med jordenergier och forntida platser i trakten där du bor på nya, spännande och lättfattliga sätt. Oavsett om du är en erfaren expert på jordenergier som vill ha ytterligare information och nya uppslag, eller om du är en nybörjare som helt enkelt uppskattar landsbygden eller stadens parker, kommer denna bok att hjälpa dig att få kontakt med vår planets underverk, som finns alldeles utanför din dörr. Använd jordenergier för att få kontakt med tidlösa och uråldriga visdomskällor och bli lyckligare och mer tillfredsställd i ditt eget liv.

Cassandra Eason, har studerat jordenergier i nästan tjugo år, hon har medverkat i radio och TV samt skrivit ett antal böcker i ämnet som säljs världen över.
Ytterligare författare: Eason, Cassandra