Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Stora boken om magi

Stora boken om magi

Häftad bok Bokförlaget New Page. 2004. 192 sidor.

Mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9189120396
Titel
Stora boken om magi
Författare
Cassandra Eason
Förlag
Bokförlaget New Page
Utgivningsår
2004
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
186 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En bok som följer upp Cassandra Easons framgångsrika bok Magi och ritualer.

Denna bok innehåller allt du behöver veta för att kunna utöva magi både till vardag och till fest. Den utgår från traditioner hämtade från det forntida Egypten och vikingarnas visa kvinnor och beskriver utförligt hur du utför lyckade besvärjelser. Cassandra ger återigen läsaren av sin djupa kunskap och med bokens rika innehåll är detta den perfekta boken både för nybörjare och erfarna utövare.

Cassandra Eason är en av världens ledande experter på magi och häxkraft.

Att leva ett magiskt liv

"Det här har varit en alldeles speciell bok att skriva eftersom jag i den delar med mig av allt vad jag har lärt mig under mer än femton års formellt magiskt arbete. Jag har även hämtat inspiration ur de traditioner som jag lärde mig i mitt eget hem och av min familj på den tiden då jag utövade magi utan att ens veta om det.

Magin ingår nämligen i våra dagliga liv. Det är magin som får oss på fötter igen när våra kroppar och hjärnor vrålar att vi bara vill bli lämnade i fred så att vi kan vältra oss i självömkan eller ligga orörliga under täcket och ställa in den väntande dagen. Magin hjälper oss att väva drömmar ur inte alltid särskilt lovande situationer och människor, att dra till sig tur efter en period av otur, att hela oss själva och våra nära och kära samt att uppleva och sprida solsken, även om det är kallt, grått och regnigt utomhus.

Du kan hitta magiska miljöer nästan var som helst, det kan vara en plötsligt uppdykande regnbåge, en flod som forsar fram över klippor, en djup, mörk skog eller ett snötäckt stadstorg där allt glittrar och är vackert...

Det är inte alltid lätt att leva - ibland gör det ont och en löftesrik väg stängs mitt framför näsan på oss. Men om vi litar på oss själva och använder en gnutta trolldom kan vi raskt röja undan hindren i vår väg och upptäcka massor av nya möjligheter vid horisonten.

Magi handlar inte om mirakel eller att vänta på att det ska drösa ner en kruka guld genom skorstenen eller att en miljonär ska komma och knacka på dörren med en bukett röda rosor och en biljett för två personer till en jordenruntkryssning. Men med våra egna besvärjelser och ritualer kan vi själva skapa vår lycka och vår framtid, förvandla tårar till skratt, hitta kärlek och tillfredsställelse samt uppfylla det unika öde som vi alla har men ibland glömmer bort längs vägen.

Cassandra Eason, juni 2004
Ytterligare översättare: Heimbrand, Natassja
Ytterligare författare: Eason, Cassandra