Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Stora boken om naturväsen

Stora boken om naturväsen

Häftad bok Bokförlaget New Page / eKnallen. 2005. 218 sidor.

Mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9189120523
Titel
Stora boken om naturväsen
Författare
Cassandra Eason
Förlag
Bokförlaget New Page / eKnallen
Utgivningsår
2005
Omfång
218 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
168 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Naturväsen är inget som barn eller vuxna med livlig fantasi har hittat på, utan de utgör både en kraftfull, positiv energikälla och en väg till en djupare andlig förståelse av den värld som finns bortom det materiella.

Oavsett om du bor i en lägenhet mitt inne i staden eller långt ute på landsbygden, finns det naturväsen överallt runt omkring dig i träd, i floder, på kullar, i skogar, i sjöar och i havet, i parker och i ditt hem och i din trädgård - till och med i affärslokaler! Trots att de ofta är gömda kan du med lite övning få syn på dem, samspela med dem och be dem om hjälp med specifika problem.

Lär dig hur du kan möta naturväsen i din vardag och på dina helgutflykter till landsbygden, samt hur du kan använda kraften hos dessa förunderliga väsen för att dra god tur, hälsa, välstånd och allehanda positiva saker till ditt hem och din värld.

Det kommer inte att dröja länge innan du betraktar naturen och dess andar med nya ögon och upplever en ökad harmoni och intuitiv medvetenhet i din vardag.

Dessa magiska men högst verkliga väsen befinner sig nämligen bara en blinkning bort, när vi väl slutar upp med att jäkta runt och i stället, likt våra förfäder, ger oss tid att känna av alla de bevis som finns överallt runt omkring oss.

Cassandra Eason, som har skrivit en bästsäljare om älvor och magiska väsen i USA och Storbritannien samt föreläser om naturandar, änglar och andliga guider i Storbritannien och Sverige, knyter i denna bok ihop traditioner om naturandar från så vitt skilda länder som Japan och ursprungsbefolkningens Nordamerika. Men boken inriktar sig främst på den skandinaviska världens natur och dess mytologiska älvor, huldrefolk, troll, hustomtar och landvättar.
Ytterligare författare: Eason, Cassandra