-
Mer naturligt
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2005. 158 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Bokförlaget DN 2005. Följ Cathrine Schücks råd och humöret hålls på topp genom en jämn blodsockernivå. Boken innehåller mängder av recept på enkel, god, balanserad och välkomponerad mat för allt människor vid olika tillfällen. Till många av re läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175886855
- Titel
- Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt. Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta. Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch. De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.
Bokförlaget DN 9175886855 -
Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, pig...
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2005. 158 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175886855
- Titel
- Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt. Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta. Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch. De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.
Bokförlaget DN 9789175886855 -
Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, pig...
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2005. 158 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. God nyttig välbalanserad mat. Recept och bilder.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175886855
- Titel
- Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt. Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta. Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch. De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.
Bokförlaget DN 9789175886855 -
Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, pig...
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2005. 158 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175886855
- Titel
- Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt. Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta. Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch. De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.
Bokförlaget DN 9175886855 -
Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, pig...
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2005. 158 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175886855
- Titel
- Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt. Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta. Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch. De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.
Bokförlaget DN 9175886855 -
Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, pig...
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2005. 158 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. 20x25 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175886855
- Titel
- Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt. Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta. Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch. De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.
Bokförlaget DN 9175886855 -
Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, pig...
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2005. 158 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175886855
- Titel
- Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt. Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta. Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch. De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.
Bokförlaget DN 9789175886855 -
Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, pig...
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2005. 158 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175886855
- Titel
- Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt. Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta. Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch. De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.
Bokförlaget DN 9175886855 -
Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, pig...
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2005. 158 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175886855
- Titel
- Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt. Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta. Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch. De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.
Bokförlaget DN 9175886855 -
Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, pig...
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2005. 158 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175886855
- Titel
- Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt. Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta. Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch. De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.
Bokförlaget DN 9175886855 -
Mer naturligt-friskare,piggare smalare-ny mat...
Inbunden bok. Bokförlag DN. 2005. 159 s. Inbunden.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Ryggen något gulnade av solljus.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175886855
- Titel
- Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt. Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta. Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch. De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.
9175886855 -
Mer naturligt friskare, piggare, smalare - ny...
Bokförlaget DN 2005. Inbunden med omslag. 158 s, 770 gram. Rikt fotoill i färg.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175886855
- Titel
- Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt. Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta. Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch. De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.
9175886855 -
Mer naturligt - friskare,piggare,smalare - ny...
Inbunden bok. Bokförlaget DN.. 1:a uppl. 2005. 158 s. Inbunden. 25x20cm. 790 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175886855
- Titel
- Mer naturligt Cathrine Schück : friskare, piggare, smalare - ny mat med lågt GI
- Författare
- Schück, Cathrine
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Mer naturligt, uppföljaren till Helt naturligt, presenterar Cathrine Schück ny mat med lågt GI (glykemiskt index). Det är just denna typ av mat vi bör satsa på för att bli friskare och piggare. Av den blir också de flesta smalare. I stort innebär det att vi bör äta fullkornsris, magert kött, fullkornspasta, fet fisk, grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, frön och frukt. Cathrine Schück lever själv som hon lär. Och hon vidarebefordrar här sina bästa tips och knep och många spännande recept som passar hela familjen. Här finns beskrivningar på frukostar (som är det viktigaste målet på hela dagen!), bufféer, utflyktsmat, snacks, värmande drycker, soppor, fisk- och kötträtter samt efterrätter. Det vill säga god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen. Ett plock ur den frestande menyn: grillade skockor med citron och persilja; äggsallad med curry, garam masala och aprikoser; rosmarinspett med champinjoner; quinoasallad med rucola, torkade bär och nötter; frittata med broccoli och fetaost; knapriga parmesankex; rubinröd rödbetssoppa med chèvrekräm; valnötstapenade; minestrone; ananasplock med parmaskinka; buljong med sherry; tranbärsglögg med julsmak; ugnsbakad pumpa med parmesanost; mandelsoppa med vitlök, persilja och chili; saffransbulgur med musslor och bönor; grillad torsk med dunderaïoli; krispiga äppelflarn samt Sydneys chokladmoussetårta. Mer naturligt innehåller enkel och balanserad mat som håller humöret på topp genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Mer naturligt är boken för dig som vill vara och förbli mätt, slank och fräsch. De inbjudande, vackra och inspirerande bilderna är tagna av Susanna Blåvarg.Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle à la carte, Buffé och Tara samt i dagspressen. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommar, Schücks Vinter, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt och Montignacs svenska kök.
9175886855
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn