Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
BBQ : glödande gott från grillen

BBQ : glödande gott från grillen

Inbunden bok Kakao Förlag. 2005. 107 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. RESE

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9197456187
Titel
BBQ : glödande gott från grillen
Författare
Cecilia Vikbladh
Förlag
Kakao Förlag
Utgivningsår
2005
Omfång
107 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
232 x 257 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
730 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det här är ingen vanlig grillkokbok. Med impulser från både Asien, Mellanöstern och Sydeuropa blåser matkonstnären Cecilia Vikbladh nytt liv i det traditionella och resultatet är allt annat än konventionellt.

Det här är ingen vanlig grillkokbok. Med impulser från både Asien, Mellanöstern och Sydeuropa blåser matkonstnären Cecilia Vikbladh nytt liv i det traditionella och resultatet är allt annat än konventionellt. Har du någon gång provat Campari- och apelsinmarinerad anka? Gör det! Här hittar både grillexperten och nybörjaren inspiration till nya smakupplevelser. Läckra smårätter som parmalindad chèvre, samsas med mustiga franska hamburgare, läckerheter från hav och sjö så som Sechuanscampi och forell fylld med lime och dill.

För oss nordbor vilar det något högtidligt över årets första grillning. Och även om det finns entusiaster som fortsätter att grilla, trots minusgrader och snöglopp, står de flesta grillkokböcker oanvända under den kalla delen av året. Helt i onödan, tycker Cecilia Vikbladh och har därför konstruerat recepten så att du kan laga dem inomhus på en vanlig spis. Sommaren är kort!