-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789187785245
- Titel
- Våga vara veggivore
- Författare
- Vikbladh, Cecilia
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 275 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 886 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I sin förra bok introducerade Cecilia Vikbladh termen veggivore och presenterade sin matfilosofi präglad av passion för grönsaker och vegetarisk mat. Nu är hon tillbaka med inspiration till fler gröna måltider. Veggivore handlar om att välja en positiv livsstil inte om att följa strikta regler och tuffa dieter. Lägg till snarare än att ta bort: ät mer rotfrukter, baljväxter, frukt och grönt men minska på köttet. Konstigare än så är det inte!
I Våga vara veggivore bjuder Cecilia på massor av god och innovativ mat, men också på matnyttig information, som hur man tillgodoser sitt proteinbehov utan kött, hur man tillagar olika köttalternativ och hur man får fram mustiga smaker i vegetariska rätter. Dessutom krossar hon myten om att man inte blir mätt på riktigt av grönsaker.
Massolit Förlag 1 9789187785245 -
Veggivore : med kärlek till grönt
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2013. 142 sidor.
Nyskick. VIK
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439097
- Titel
- Veggivore : med kärlek till grönt
- Författare
- Vikbladh, Cecilia
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 700 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Veggivore. Smaka på ordet. Visst blir man nyfiken! När Cecilia Vikbladh sökte ett begrepp för sin livsstil och matpassion föll hon för just Veggivore, ett ord hon först mötte i New York Magazine, med betydelsen ät grönt, men krydda gärna med lite kött då och då.
Med ett enda ord sammanfattar Veggivore kärleken till maten och livet. Det handlar alltså inte om någon ny metod eller diet, utan om en respektfull inställning till maten vi äter och till oss själva. Om du som Cecilia fokuserar på det vegetariska och låter grönsaker och andra produkter från växtriket få huvudrollen på din tallrik, faller det sig naturligt att äta mindre kött.
Genom att använda kött och fisk som smakbärare i maten ibland, snarare än som huvudingrediens, har Cecilia komponerat en rad läckra recept innehållande läckerheter som ugnsbakad rotselleri med hemkärnat örtsmör, soppa på rostade grönsaker och sallad med varmrökt lax.
Ica Bokförlag 1 9789153439097
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn