Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sagan om Rand : Landet nära tidens rand / Lyktbärarnas återkomst

Sagan om Rand : Landet nära tidens rand / Lyktbärarnas återkomst

Pocketbok

Mycket gott skick. Wela förlag. 3:e / 2:a uppl. 2008. 206+225 s. Pocket. Verkar närmast oläst. De två första delarna i Sagan om Rand i en och samma pocket. En fantasy-serie för alla åldrar!.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789197641388
Titel
Landet nära tidens rand/Lyktbärarnas återkomst
Författare
Cecilia Wennerström
Förlag
Wela Förlag
Utgivningsår
2008
Omfång
440 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 177 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
233 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Sagan om Rand finns nu i pocket med de två första delarna i en samlingsvolym! En natt svävar en tidsreva i luften i Petra Bravos sovrum. Genom den kommer hon in i Landet nära tidens rand, i dagligt tal kallat Rand, ett idylliskt land där jordbruk är lika vanligt som magi, teleportation och datorer. Men landet är hotat av demonen Ramgor och Petra dras in i kampen på ett sätt hon inte kunnat föreställa sig. I andra boken, Lyktbärarnas återkomst, får den unge jimbugen Lhan i uppdrag av Rands högsta råd att utreda ett mord. Som hjälp i arbetet har han Petra och hennes vän shazpojken Jend. De tre anar så småningom att en fruktansvärd plan döljer sig bakom mordet. Cecilia Wennerström är musiker, författare och förläggare. Förutom hittills tre böcker om landet Rand har hon skrivit noveller och recensioner för tidskrifterna Mitrania och Enhörningen. Första boken har i USA titeln Saga of Rim - the Land on the Rim of Time och har vunnit e-bokspriset The Dream Realm Award 2003 i klassen Young Adult. "Spännande, läsvärd och fantasieggande" BTJ. "En egen vision" Bulldozer. "Udda och fascinerande" Mitrania.