Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kök : inspiration, planering, bygga om

Kök : inspiration, planering, bygga om

Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2002. 144 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Fint ex. Se också våra övriga hantverksböcker - samma fraktpris oavsett antal böcker du beställer av oss.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127354173
Titel
Kök : inspiration, planering, bygga om
Författare
Charlotta Bergqvist
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2002
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
730 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En inspirerande bok om kök för alla som bygger nytt, ska renovera lätt eller bygga om helt. Exemplen har hämtats från svenska kök ur tidningen Allt i Hemmet – från charmigt lantkök till sparsmakat modernt. Med bilder och tydliga planskisser är detta en handledning i hur man gör. Praktiska och tekniska fakta kring golvmaterial, luckor, bänkskivor, kakel, belysning och arbetsytor presenteras utförligt.

Köket är kanske det rum som betyder mest i hemmet. Det ska vara praktiskt och vi vill trivas i det. Att slippa reta sig på knoppar som sitter löst, skåp man inte kommer åt och andra dagliga irritationer är värt en del. Men vad kan och får man göra om i sitt kök? Och vad kan man göra själv och vad måste man ha experthjälp till? Här får villaägaren, bostadsrättsinnehavaren och hyresgästen praktiska råd och konkreta ritningar för stora och små förändringar.

I texter, bilder och tydliga planskisser presenterar boken 16 exempelkök i olika stilar – från charmigt lantkök till sparsmakat – och lyfter fram roliga eller fina detaljer. Här finns också praktiska och tekniska fakta, exempel på material, funktionella, estetiska och kostnadsmässiga aspekter och ett digert register med en uppslagsdel med tips om vart man ska vända sig för ytterligare information.

Särskilt intressant för alla som längtar efter att förändra sitt kök, lite eller mycket.

Charlotta Bergqvist är frilansjournalist och medarbetare i Allt i Hemmet. I 20 år har hon haft inredning och design som sitt specialområde - och hon vet vad hon talar om sedan hon renoverat fem kök i såväl villa som lägenhet, och här delar hon med sig av vad hon lärt av sina egna misstag.